| BarBye a întrebat:

Merita sau nu viata sa fie traita? argumente.

7 răspunsuri:
| Roar a răspuns:

Merita, pentru ca desi e grea, e scurta si trebuie traita exact asa cum e ea, cu bune cu rele, pentru ca am avea o viata plictisitoare daca totul ar fi mereu cum vrem noi, fara strop de tristete sau durere. Fiecare moment rau e urmat de un moment de fericire si invers.

| anamary a răspuns:

MERITA!
Chiar daca ai o zi mai buna sau mai putin buna...din fiecare zi ai ceva de invatat->chiar daca nu iti dai seama.
Dumnezeu ne-a dat viata si e un pacat sa sounem ca nu merita sa o traim.
O traim pentru ca invatam din ea!

| OOOLEOOO a răspuns:

Merita, pentru cei care stiu s`o traiesc.
Stiai ca tot cea ce traiesti tu este realitate falsa creata de mintea ta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu știu ce e cu invazia de întrebări ce se-nvârt pe lângă subiectul ăsta. Omorâți-vă, fraților, viața nu e ceva ce trebuie trăit forțat și robotic, fără niciun semn de întrebare, drept urmare ăștia care simțiți tendința, sunteți liberi să vă așezați la capătul aței. În viață oricum nu contează nimic pentru ce reprezintă el, în sine, totul este doar o sumă de convenții, deci nu trebuie să-ți fie frică de vreo pedeapsă de după. Dar zic și eu măcar s-o faceți cu clasă, stil seppuku, cu spectatori; dacă tot vă simțiți existența ca fiind inutilă, măcar moartea voastră să nu fie la fel.

| doctorandus a răspuns:

Daca renunti la ideea mic burgheza ca e musai sa fii bogat si fericit, viata e suportabila.

| antiVertebra a răspuns:

Daca merita sau nu, depinde de persoana.cu tot sadismul zic. Dar merita sa inveti sa traiesti.

| Musique a răspuns:

Ce întrebare.Din moment ce te-ai născut, e clar că ai un scop, că MERIȚI, că așa a judecat Dumnezeu, că trebuie.