Of course, nothing, metafoc vorbind?
Ar fi o idee să gândim, autism? N-am nevoie să trăiesc într-o lume numai a mea, nebunie, sunt sigur că fiecare persoană este nebună în stilul său şi Iubirea cel mai frumos sentiment nu îţi este prezent când ai nevoie.
E greu dar putem trece pentru unele încercări ale vieţii.
O seară bună!
Prefer sa o compar cu leap of faith. Iti trebuie curaj: Sa admiti, sa o spui, sa o dovedesti, sa iei decizii pentru relatia ta.
Iubirea chiar este o boala psihica si nu eu o spun.Deci as spune-o la propriu nu la figurat dar in fine.
Iubirea neconditionata, este acel sentiment care iti permite sa spui: "Te iubesc suficient de mult, incat sa aleg pentru tine, ceea ce alegi TU pentru TINE".
Iubirea niciodata nu spune NU. :-)
Iubirea niciodata nu spune "Dar daca ma iubesti.", "Te cred doar daca.", "Cum imi dovedesti?", etc.Cand se ajunge la astea, in general e vorba mai mult de atractie fizica, decat de iubire. Iubirea nu e nici autism, nici nebunie. Am invatat ce este iubirea, inca din momentul in care prima mea iubita, a murit in bratele mele, ultimele ele ei cuvinte, fiind: ""Te iubesc, Alex"
Apreciez critica, dar nu vad rostul, cand nici macar nu ma cunosti
Omul care judeca nu conteaza, Omul care conteaza nu judeca. Sa ai o zi frumoasa
Nebunieeeeeeeee, cand te lasi cuprins de acest sentiment ce provine din tine, subliniez din tine, primul gand este - asta e nebunieeee!
iubirea iti provoaca o stare extatica, simti sa te exprimi, esti mult mai conectat incepi sa vorbesti cu florile si copacii
As zice mai degraba nebunie, decat autism. Dar, fiecare dintre noi vedem iubirea in felul nostru.
NOname întreabă: