La cate au facut cei de la Anonymous, sa sparga porcaria asta de facebook sa fi o nimica toata. Oricum, in Romania, majoritatea care au cont pe facebook sunt cocalari sau ua devenit dupa ce si-au facut. La ce imagini au unii la profil...
Ma gandeam ca o sa fie mai devreme aceasta "revolutie", dar cativa membrii din grupare au fost arestati. Tot incepea facebook sa piarda teren in favoarea lui google+, macar acum nu mai ramane in paragina, precum hi5.
Remember, remember the fifth of November! stii povestea? si pe mine ma emotioneaza...
Chiar crezi asta?Biatu ala ia prea multi bani ca sa-l desfinteze...
Nu ne iubeste nimeni mai bine ne iubim noi
O stire menita sa provoace isterie printre cei care frecventeaza site-uri pline de cocalari.
Oricum mi se pare foarte stupid ca sa prelungesti agonia celor de la face' pana pe 5 noiembrie, de ce nu o fac acum? un fel de "sfarsitul lumii" cu data inexistenta sau neclara.
Dupa vocea din primul' link, parca e Stephen Hawking
Cu siguranta da! Cineva ne iubeste. Facebook e o prostie.ar fi chiar foarte bine ca cei de la Anonymous sa il distruga.
Aoleu detest hackerii! Cum, ma, nenorocitii sa distruga Facebook-ul? E cea mai tare retea de socializare din lume! S-a facut film de Oscar dupa el! Retardatii dracu' mai bine ar distruge Wikipedia, ca doar e cea mai naspa porcarie inventata vreodata!
Totusi, eu n-am cont pe Facebook. Nu stiu de ce-mi fac griji, dar oricum...NU, ma, NU! Cum sa distruga Facebook-ul!?
User252426 întreabă: