anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a zis cineva că atunci când o persoană moare...
În altă viață va avea Alt sex.
E adevărat sau e doar un Mit?

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De unde ai scos acest mit? Sunt doar speculatii ca vei mai fi in alta viata. Darmite sa ai si alt sex!

| Coconutz a răspuns:

Argumente nefondate. Cel mai probabil nici nu exista viata dupa moarte deci bucurate de cucul/dodoasca ta cat mai ai timp.

| T0T a răspuns:

Vrei să te sinucizi ca să îți schimbi sexul?

| johnnny123 a răspuns:

Dacă eu îți spun acum "toți oamenii care mor învie pe Saturn", următoarea ta întrebare postată pe TPU va fi "Mi-a spus cineva că toți oamenii care mor învie pe Saturn. E adevărat sau e doar un mit?"

Înțelegi ce vreau spun? Unele lucruri sunt atât de absurde încât nu merită să-ți pierzi timpul cu ele. Ar trebui să înveți să le identifici. Îți va ușura foarte mult viața.

| Sn4k3 a răspuns:

N-are de unde sa stie asta, de fapt nimeni n-are de unde sa stie asta si e doar un mit, dar si reincarnarea e un mit.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Cauta ceva documentare cu Dolores Canon.
In regresie hipnotica multi oameni si-au amintit vieti anterioare chiar de pe alte planete.
Religia este o ciuma a umanitatii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este adevarat. Sufletul uman este ori masculin ori feminin. Nu cred ca un suflet masculin se poate reincarna intr-un corp de femeie.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Am văzut cazuri ce demonstrează altceva laughing Și cam se înmulțesc.

| Sarcopt a răspuns:

Absolut nimeni nu ştie ce este după moarte.

| TabletaSB a răspuns:

Mit.

| AstroNoot a răspuns:

Daca crezi in reincarnare si chiar vrei sa ai sex opus, iti urez tot succesul din lume!

| Tanasiri a răspuns:

Nu am murit inca, iti spun cand mor, ok?laughing)

| Bogdan_Olariu_1998 a răspuns:

Parerea mea ca este doar un Mit!