De unde ai scos acest mit? Sunt doar speculatii ca vei mai fi in alta viata. Darmite sa ai si alt sex!
Argumente nefondate. Cel mai probabil nici nu exista viata dupa moarte deci bucurate de cucul/dodoasca ta cat mai ai timp.
Dacă eu îți spun acum "toți oamenii care mor învie pe Saturn", următoarea ta întrebare postată pe TPU va fi "Mi-a spus cineva că toți oamenii care mor învie pe Saturn. E adevărat sau e doar un mit?"
Înțelegi ce vreau spun? Unele lucruri sunt atât de absurde încât nu merită să-ți pierzi timpul cu ele. Ar trebui să înveți să le identifici. Îți va ușura foarte mult viața.
N-are de unde sa stie asta, de fapt nimeni n-are de unde sa stie asta si e doar un mit, dar si reincarnarea e un mit.
Cauta ceva documentare cu Dolores Canon.
In regresie hipnotica multi oameni si-au amintit vieti anterioare chiar de pe alte planete.
Religia este o ciuma a umanitatii.
Nu este adevarat. Sufletul uman este ori masculin ori feminin. Nu cred ca un suflet masculin se poate reincarna intr-un corp de femeie.
Am văzut cazuri ce demonstrează altceva Și cam se înmulțesc.
Daca crezi in reincarnare si chiar vrei sa ai sex opus, iti urez tot succesul din lume!