Sincer, nu toți s-au bucurat. Ramsay era unul dintre cele mai bine făcute personaje și era și extraordinar de deștept. Să nu mai vorbesc de actor, care a făcut o treabă extraordinară. Cât despre ce ar spune un psiholog... Acțiunea e fictivă. N-au nimic de zis.
Și criminalilor psihopați le dorești moartea și chinuri căci nu mai pot fi considerați oameni normali, nici nu prea îi mai poți considera oameni. Când mă gândesc la ei îmi ating noi limite ale sadismului și nu mi-e rușine de asta. Probabil un psiholog ar zice că e ceva normal pentru că e complet normal să dorești ca un criminal psihopat să primească ceea ce merită, e "după faptă și răsplată" iar în caz contrar poate să îți spună că oarecum te regăsești în acel personaj deci ai șanse mari să te apropii de el ca natură (in)umană.
N-ar zice nimic altceva decat ca e doar un film! O astfel de persoana nu exista si nici nu a existat!
Eu cred că este normal să doreşti dreptatea. Vorbim despre cineva care omora pentru distracţie şi consider că un astfel de comportament trebuie pedepsit.
Din punct de vedere obiectiv, cineva care nu a urmărit traiectoria personajelor ar putea zice că trebuia o încercare de remodelare caracterială, să primească o a doua şansă etc. Însă ca cineva care a văzut şi " trăit " ceea ce victimele lui Ramsey au avut de suferit, nu pot spune decât că a meritat ceea ce a primit.
Ce sa spuna un psiholog sau psihiatru despre un personaj fictiv cu emotii fictive? Cat despre sentimentele traite de cei care vizioneaza serialul, pot sa fie foarte impartite, sunt convins ca unora le-a placut de Bolton si au fost tristi cand a murit, nu e nimic anormal in asta.
Tocmai ce mi am luat spoiler
Personajul o fi fictiv, dar sentimentele celor care au urmarit serialul, nu. Era un psihopat, e dreptate ce i s-a intamplat, dar e inuman sa-i doresti cuiva ceva de genul, dar parca mai uman sa-i doresti...