| Gabrielg29 a întrebat:

Mi s-a intamplat ceva ciudat:

Dimineata asta cand m-am trezit inainte sa ma trezesc, am avut impresia ca am cazut de undeva de sus in pat, deci in momentul in care am cazut in pat, patul s-a zgaltait, iar apoi m-am trezit ce s-a intamplat oare crying?

Practic mi s-a intamplat ceva ca si cum eu nu as fi dormit in pat ci undeva in aer iar cand m-am trezit am avut dupa cum spuneam acea senzatie ca si cum as fi cazut de undeva de sus in pat crying.

Eu m-am speriat foarte tare, ce s-a intamplat de fapt?

7 răspunsuri:
| AC4S4 a răspuns:

Mie mi se intampla si cand nu dorm, adica inainte sa adorm. Aproape am adormit si mi se intampla asta. Dar uneori ma trezesc brusc din aceasta cauza. Mai sunt o gramada de persoane care patesc asa. Este doar o senzatie, nu ii stiu cauzele, dar sigur exista vreo explicatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o senzatie normala, nu e ceva grav si eu simt ca am cazut dar nu am facut-o, se poate sa ai si lipsa de calciu si magneziu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte probabil sa fii avut paralizie in somn in acel moment.Te poti documenta despre ea cu un search pe google citind acolo mai multe documentare ca sa intelegi despre ce e vorba ea, o sa gasesti lucruri foarte interesante.Si pe langa asta mai poti cauta documentare si pe Youtube la fel si ele, tot interesante sunt.Insa iti zic ca nu e cazul sa te ingrijorezi, nu e vorba despre nimic grav, crede-ma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti face griji, a fost doar o senzatie de moment datorita unui vis/cosmar sau pur si simplu doar ai simtit asta. Ni se intampla tuturor sa avem vise in care cadem de la inaltime, iar la impactul cu pamantul ne trezim. P.S. Nu trebuie sa fii speriat, este ceva normal dupa cum am spus. Multa noroc!

| DovleacTurbat a răspuns:

Am pățit si eu. Pur si simplu dormi "greu" adică tresari foarte tare si ai senzația ca plutesti si cazi in pat.

| cristinel375 a răspuns:

Se numeste vis! happy