| HeeVTM a întrebat:

Mi s-a întâmplat de curând ciudat pur și simplu să visez că vorbesc o limbă străina Germana sau franceza și când mă trezesc o vorbesc fluent..cu un accent destul de grav și parcă imi intră în cap foarte ușor. Într-o săptămână am învățat germana și franceza și puțin de poloneza laughingieri am visat că eram in ceva bar din Spania și vorbeam spaniolahee hee și când m-am trezit pur și simplu știam foarte mult cuvinte din spaniola. Am stat și le-am căutat și am învățat și gen pot sa port o conversație cu un spaniol fluent. Cred că e ceva talent sau putere a creierului? Pareri

9 răspunsuri:
| Blackrose18 a răspuns:

Ce imaginatie bogata ai happy

| CostinAlamariu a răspuns:

Misto poveste frate

| Kevinn2000 a răspuns:

Și eu am visat că zburam, și când m-am trezit am început să zbor. E puterea creierului frate. laughing

| LaElly11 a răspuns:

Cumva când ai publicat întrebarea visai că știi engleză?

| nukeyly a răspuns:

Daca e pe bune, ai un blu screen xp, se poate ca accesezi cunostinta universala sau iti amintesti partial fragmente din vieti anterioare, mai sunt cazuri unde detalii s-au verificat si confirmat la fix. Nimic special, asa cum nici luna nu-i naturala. _doc Alien.Moon.2019._

| Mopmop a răspuns:

Am patit ceva mai ciudat ca tine. Am o prietena filipineza. Am mers pe la ea si dupa ce mi-a gatit o mancare traditionala de a lor ne-am pus la masa. Dupa cateva ciocanele de palinca am inceput sa vorbesc fluent tagalog. Oare sa ii fac si eu un bors de perisoare? Poate ne intelegem mai bine...
Pareri?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.

| Zuzu1991 a răspuns:

Si eu am visat ca sunt sultanul cel mai mare, cel mai tare si am un harem de 180 de piese... virgine
deci, UNDE E HAREMUL?!?
give it to me baby big grin

| badpanda a răspuns:

Daca ai ramas corigent la o limba straina asa se intampla, le visezi si noaptea.