anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi se intampla des, sunt zile obisnuite care de exemplu sunt la scoala si se intampla ceva adica de exemplu se impiedica cineva si eu am senzatia ca stiam ca o sa se intample sau parca am mai visat asa ceva sau ceva de genu.chestia e ca pana nu se intampla eu nu. mi dau seama ca eu stiu ce o sa se intample. e ceva de genu ca si cum as fi visat ceva noaptea insa eu nu stiu, si cand se intampla ceva parca am mai visat, ma rog e o senzatie ciudata, cam...nebunalaughing
ce parere aveti?laughing

18 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Am mai raspuns unei intrebari similare mai demult... Explicatia (foarte pe scurt) e ca senzatia de deja-vu (traita in alte dimensiuni, una din ele fiind lumea viselor sau lumea astrala) e normala, dar, daca o ignori, cu cat vei inainta in varsta, cu atat iti vei pierde aceste perceptii naturale, deoarece te vei fixa (modelandu-te dupa societate) pe obiective de ordin material (fizic).

@ღBizarreCrazyღ - Cam asa este, bravo!
@Ion - tu cred ca te referi la tapiteria gandurilor, matricea universala, acolo unde totul exista intr-un mare Acum. Da, totul exista intr-un mare prezent, in diverse spatii sau planuri ale existentei. De-aici notiunea de prezent sau viitor e data doar de limitarile noastre fizice, altfel, aceasta nu exista.

Of, iar am dat-o pe ezoterism.
@Andreea - sper ca ai inteles ceva din raspunsul meu.
@

| mgtow a răspuns:

E ceva normal sa visezi ceva si in viata reala sa se intample, foarte rar sunt aceste cazuri, si eu am patit asa.

| MadnessCaffe a răspuns:

Si mie mi se intampla fix aceleasi lucruri cum ti se intampla tie.In fiecare zi laughing

| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

Probabil ca ai deja vu... asta inseamna, nu neaparat ca ai visat ceva si nu-ti mai aduci aminte. pur si simplu ajungi in anumite momente sa realizezi ca ai mai vazut undeva locul in care te afli, sau actiunea ce s-a intamplat, sau chiar anumite persoane. multe religii, ca cea a hindusilor, spun ca aceste sentimente de premonitie, deja-vu, vin din vietile anterioare traite, asa -zisa reincarnare. cum noi ortodocsi nu credem in asa ceva, nu putem da o explicatie clara fenomenului. pur si simplu se intampla si nu-l putem evita sub nicio forma. happy uneori ai aceste deja-vu-s de mai multe ori, repetate randuri in care ti se pare ca vezi aceeasi clipa din mai multe ipostaze.

| WR104 a răspuns:

Pai daca in fiecare zi faci cam acelasi lucruri iar cei din jurul tau la fel este normal sa ai senzatia ca ce vezi ai mai vazut si altadata

| yumeee a răspuns:

Nu ştiu pe nimeni care să nu păţească chestii din-astea laughing
Sincer nu am idee ce le cauzează, dar m-am obişnuit cu ele.
Deja vu-uri se numesc.

| Aleeeeeeee a răspuns:

Si mie mi se intampla asta, se numeste deja vu [ atunci cand ai senzatia ca s-a intamplat de mai multe ori ].

| Ion a răspuns:

Asta se intampla cand dimensiunea in care traim atinge alta dimensiune. sa iti explic: viata ii o serie de alegeri: sa ma incalt cu pantofii ala negrii sau aia albi si tot asa. in fiecare zi facem miliarde de alegeri. daca in dimensiunea asta alegem sa purtam pantofii negri in alta alegem aia albi si asa sunt deja 2 dimensiuni, iar cum facem mii de alegeri zilnic sunt miliarde de alegeri iar sentimentul descris de tine ii atunci cand in 2 dimensiuni ai de facut aceeasi alegere in acelasi timp si faci acelasi lucru. sau pur si simplu deja vu big grin

| drifter_5260 a răspuns:

Se intampla la toata lumea, sunt senzatii de deja-vu

| SockyQ a răspuns:

Se numește DeJaVu.
E normal, să zicem.

| stangaionut a răspuns:

Sall ai dreptate si eu am acelasi senzatie kateodata cand sunt la masa si fac ceva am senzatia ca am mai vz asta si la comp m-am jucat pes si mi-am dat seama ca am mai facut asa ceva exact la fel nu stiu ce ii dar ma km sperie

| Aianna a răspuns:

Asa mi se intampla si mie.
Am visat ca o fata sa facut satena. Dar ea era bruneta. Cand am ajuns la scoala. Imi spune iti place cum mai vopSit straight face.
Am avut mai multe vise asa :-s.

| BiancaW a răspuns:

Se numeste Deja-vu.big grin

| Cosmin9 a răspuns:

Multi oameni au simtit deja efectul "deja-vu", acel sentiment care ne face sa credem ca am mai trait o data un anumit eveniment sau doar un simplu moment din viata noastra.
Cercetatorii britanici au identificat acea parte a creierului responsabila de aceasta senzatie si cred ca acest lucru are legatura directa cu problemele memoriei.

| toteu01 a răspuns:

E deja vu, toata lumea are asa ceva. Funda?puppy dog eyes

| smyley a răspuns:

Se cheama deja vu si eu am uneori aceasta senzatie

| cathy_3606 a răspuns:

Gen deja-vu? laughing

| UrsuletDePlus a răspuns:

Mi se intampla si mie,uneori...e mai mult ceva ce-ti imaginezi, nu e ceva chiar ''paranormal'', succes la scoala!happyPoate se intampla sa iei un 10 si sa-ti aduci aminte dupa aceea happy