| Andreea201329cu a întrebat:

Mi se intampla in ultimul timp niste chestii ciudate rau,gen simt ca prezic viitorul????.Azi la magazin de ex, ma gandeam ca o sa dau jos ceva si chiar am dat, acum 4 zile, le am spus patintilor ca o sa aiba o intarziere, si logic ca glumeam dar fix asta s-a intamplat.Nu o luati ca pe o gluma, ca nu e

Răspuns Câştigător
| Ionut2025Tz a răspuns:

Fizic nu precizici nimic ci doar influentezi ceea ce o sa se intample. Toti facem asta constient sau inconstient. Toti suntem facuti din energie si traim interconectati cu mediul din jurul nostru. Daca esti optimista, emani energie pozitiva, ceea ce duce la primirea de energie pozitiva - deci ti se vor intampla lucruri bune. Fireste si reversul e valabil.
Ex. Daca esti programata la un interviu si inainte de interviu simti ca postul respectiv ti se potriveste de minune si ca o sa fi angajata, mergi la interviu foarte detasata, si optimista, ceea ce iti va creste increderea in capacitatile proprii si vei convinge reprezentantului angajatorului ca esti persoana potrivita pentru job.
Daca simti ca jobul respectiv nu e ceea ce iti doresti, dar totusi ai nevoie de el, o sa fi emotionata si nesigura pe tine, ceea ce va duce la ratarea interviului.
Sper ca te-am lamurit in mare despre ce e vorba. Sunt unele persoane mai sensibile la energia din jur care pot simti ce se intampla in jurul lor si pot actiona in consecinta, si altele care pot influenta ceea ce se intampla in jurul lor ducand la rezultate placute sau neplacute pentru cei din jur.

21 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Păi și mie. Uite în 2007 am prezis că degeaba am intrat în UE - că în 20 de ani nu vom evolua deloc și na iată că am avut dreptate: peste 2 milioane de români au votat Georgescu.

Bula
| Bula a răspuns:

Uneori am si eu asemenea simt de previziune ("deja vu"), dar rar si aleator.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Niste prostii nu au legatura cu prezicerea viitorului, noi nu avem aceasta capacitate de a prezice viitorul, numai Dumnezeu o are el prezice viitorul inca cu mult timp inainte de a se implinii, si tot ce a prezis el in Biblie se implineste cu exactitate.

| BitchInRedDress a răspuns (pentru gabicoo):

Cele mai bune răspunsuri ca de obicei happy

| RĂDUCU6969 a răspuns:

Coincidență.

| suntdoarunom10 a răspuns:

Este absolut normal, pentru că unii dintre noi ni se întâmplă la fel, poate creierul nostru este mai special decât pare!

| Frank51 a răspuns:

Ești vrăjitoare, cumpără niște cărți de tarot.

| sierra1 a răspuns:

"simt ca prezic viitorul? ...Nu o luati ca pe o gluma, ca nu e"

scrie-mi mie (in privat!) care-or fi numerele câștigătoare la loto. Ok?

| Dismally a răspuns:

Am patit si eu cu ani in urma, ce visam noaptea se intampla a doua zi si erau la lucruri pe care nu aveam de unde sa le stiu, nici nu ma gandisem la ele. Trei nopti la rand s-a intamplat, pana am povestit cuiva, dupa aia s-au oprit visele premonitorii.

| LisaJulie a răspuns:

Astea sunt doar coincidente, viitorul nu îl poate prezice nimeni

| Ionut2025Tz a răspuns (pentru Frank51):

Nu exista vrajitoare, exista doar persoane care "vrajesc" persoanele credule cu generalitati pentru a le usura de ceva bani din buzunar. Intreaba lucruri specifice pe care le sti doar tu sau cateva persoane restranse si vei vedea realitatea.
Ex: Pot sa iti spun de pe acum ca persoana pe care o iubesti cel mai mult are o cicatrice. De asemenea o persoana de sex feminim pe care o cunosti si al carui nume se termina cu A iti vrea raul. E invidiosa pe persoana pe care o iubesti si vrea sa ii ia locul. Iar de aici pot sa dezvolt happy

| Frank51 a răspuns (pentru Ionut2025Tz):

Eu eram ironic, înseamnă că mă descurc bine.

| Ionut2025Tz a răspuns (pentru Frank51):

Gandeste-te bine si spune-mi te rog daca in exemplul meu ti se potriveste de minune, si nu sunt de profesie vrajitor, doar miros vrejelile de la departare.
Un al doilea exemplu are loc in media romaneasca care tot umfla artificial un candidat la prezidentiale.

| SuNaM a răspuns:

Vezi ca in zilele astea lumea care e deschisa spiritual obtine o Energie care le permite sa isi deschida Al treilea ochi si sa poata face chestii de genul automat. Asta insemna ca esti cu deschidere spirituala. Trebuie doar sa inveti cum sa controlezi chestiile astea

| BitchInRedDress a răspuns (pentru SuNaM):

Ma îmbeți si pe mine?

| SuNaM a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Cu cea mai mare placere ))

| BitchInRedDress a răspuns (pentru SuNaM):

Aoleu. Am scris îmbeți in loc de înveți. laughing cum iti dau mesaj

| SuNaM a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Stai chill ca am inteles xD ti am dat eu mesaj

| Kufu95 a răspuns:

Sunt doar niște coincidențe.

| Frank51 a răspuns (pentru Ionut2025Tz):

Nu se potrivește nimic. Nu cred în nimic paranormal, dar cred în spiritualitate și o aplic în viața de zi cu zi.

| Andrei_Gherman_1996 a răspuns:

Nu previi ca o sa devin milionar?