Da exista! de multe ori ma trezesc dimineata, toate sunt la locul lor, ca de obicei, numai eu am cate-o stare de neliniste, asteptand parca sa se intample ceva, imi atrag atentia zile din calendar, imi amintesc de prieteni pe care nu i-am vazut demult, chestii care la prima vedere nu par a fi importante, dar pana la sfarsitul zilei aud vesti legate de chestiile ce ma nelinisteau pe mine! ex :cand eram in romania (botosani), am o verisoara, care pe vremea aceea era insarcinata (ea locuieste in bucuresti)nu mai vorbisem cu ea demult, si brusc intr-o noapte am visat ceva legat de ea (fara sa fi vorbit despre ea in timpul zilei) cand m-am trezit am pus mana pe telefon si am sunat-o, in noaptea aia nascuse pe nepotica mea; alt ex: cand am aflat eu ca sunt insarcinata, era intr-o noapte, am facut testul, era pozitiv, si la prima ora dimineata bate socra-mea la usa sa vada daca sunt bine; ma visase ca ii duceam un buchet de crizanteme albe (i s-a parut ciudat pentru.ca mie nu-mi plac florile!)dar cel mai interesant lucru s-a intamplat acum 2 ani, cand a murit bunicul meu:mie nu-mi prea placea sa ma duc la el pentru ca statea departe, satul era urat ...nu aveam nici o tragere de inima sa ma duc la el, dar in saptamana cand a murit, brusc imi venise dorul de tara, si ii spun sotului meu :sambata mergem pe la bunicul ...si imi facusem planuri, si surpriza miercuri a murit si sambata l-au ingropat (fusesem la bunicu, dar nu in vizita, la imormantare)si multe alte lucruri pe care daca le-as povesti oricum ceilalti nu m-ar intelege, ar crede ca sunt du-saaaaa! nici din ce-am scris eu mai sus nu stiu daca au inteles mare lucru, dar eu simt ca ce m-i s-a intamplat nu a fost intamplator!
Nu stiu ce sa zic, nu prea sunt convinsa. Probabil visele ti-au influentat gandirea si te-au facut sa crezi ca ce visezi se intampla in realitate (ele fiind doar lucruri obisnuite), iar tu sa le asociezi automat viselor.[vroiam sa mai zic ceva legat de asta, dar mi-am pierdut ideea. daca imi amintesc, te anunt ]
Si mie mi s-au intamplat lucruri din astea ciudate... Odata vorbeam cu un baiat pe strada ca de abia astept sa-mi iau permisul de conducere si mai merg 20 de metri si gasesc pe jos un permis.
Pai poate tu, oarecum, ai "darul" de a intui ce se va intampla intr-un mod foarte vag.Nu stiu ce sa iti spun.Nici macar nu stiu daca sa cred in asa ceva in premonitii si ce ai citit tu.Subconstientul si visele pot insemna multe lucruri.Am incercat sa nu mai cred dar m-a influentat asta: am visat mai multe lucruri si au devenit realitate(de 3 ori). S-a intamplat exact exact cum a fost in vis.Aceeasi scena.Lumea e ciudata.Insa nu cred in "paranormal" sau prostii de genul asta.Doar in unele chestii cred.Deci subconstientul tau poate insemna multe lucruri.Consulta-te cu cineva cu experienta.
Buna! Eu nu visez insa imi trece prin cap multe prostii ex(mai de mult ma dadeam cu o oja rosie la care mama du te da cu rosu, nu e frumos.cand sa dau urmatoarea unghie am scapt sticluta de oja pe jos.si am inceput sa tremur si ii zic mamaie (mama o sa se intample ceva, nu stiu dar simt dupa 2 ore aflu ca un unchi de al meu a intrat in spital ff grav)...(alta data am trecut pe langa un magazin cu sicrie si deodata am simtit si ii zic sotului meu adi e ceva nu stiu ma simt ingrozita... eii lasa zice el. a 2 a zi aflu ca a murit un vecin)...(alta faza.intr-o zi nu m-am dus la scoala si am stat la sotul meu acasa, (nu ca nu aveam chef de scoala dar nu imi venea sa merg) pe la ora 11 dim am zis sa plec nu stiu de ce dar vroiam sa plec acasa, in drum spre casa vad pe jos 4 flori de alea move (chipurile de mort, stanjenei parca se numesc si in gand imi spuneam "catia morti doamne" am ajuns acasa sora mea in varsta de 11 ani imi zice (hai sa facem cartofi prajiti, eu nu am chef. ea zice lasa ca fac eu). a pus tigaia pe aragaz, a dat foc si a venit in sufragerie cu mine si a uitat de ea...va dati sema ce s-a intamplat. a luat foc bucataria .si eram sa ard si eu de vii (desteapta ce sunt am aruncat apa peste uleiu incins). .si multe altele mi sau intamplat ...asta ce insemna. daca poate cineva sa zica...
Exista multe astfel de cazuri, dar din pacate nu exista o baza stiintifica care sa explice ce ni se intampla.Si mie mi s-a intamplat de multe ori, dar nu te mai speria, oricum daca e sa se intample acel ceva se intampla si daca nu stim dinainte.
DODDYLove întreabă: