Da fata de alti ani a fost mai cald.Dar calduri au fost si in trecut cand depaseau 40 de grade. Se zice ca in fiecare an temperatura urca cu 1-2 grade.Asta din cauza incalzirii globale.
N-are cum sa creasca cu atat si daca ar fi fost asa ar fi fost dezastru de mult. In mai mult de 100 de ani a crescut cu mai putin de un grad si asta e o mare diferenta fata de 1-2 grade in fiecare an.
Ai dreptate. Vestul romaniei era mai cald pentru ca era incalzirea globala. Daca este mai cald depesea, 40, 45 de grade.
In europa era mai cald si in tari erau mai multe apeluri de urgenta, de la canicula, depesise 4000 de urgente sau 6000.
Dau funda.
Se incalzeste pamantul cu 1, 2 grade anual sau in functie de eruptiile solare. Chiar aseara am citit ca in Siria s-a dat de urgenta 4 zile libere din cauza caldurii care ajunsese in anumite locrui la...72 de grade Celsius. In 50-70 de ani vom asista la temeperaturi extreme si la noi.
Cred ca tu nu iti dai seama ce inseamna o incalzire cu 1-2 grade in fiecare an. Oamenii de stiinta is fac griji de ce s-ar intampla daca ar creste temperatura cu mai mult de 2 grade pana in anul 2100 si tu ai aflat ca o sa creasca cu 1-2 grade in fiecare an. Eu zic ca ar trebui sa le spui si lor, macar sa stie cum sta treaba.
Nu stie ce vorbeste...
1-2 grade in fiecare an ar insemna in 10 ani o temperatura cu 15grade mai mult.