| hitler_4434 a întrebat:

Mm v-ati gandit vreodata ca daca va doriti ceva mult pana la urma puteti sa reusiti orice? adica stiu sigur, chiar se poate! ziceti acum cel mai tampit vis al vostru ...de ce multi nu mai viseaza? romania a ajuns cam stearsa nu credeti? numai fete posomorate...

5 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Orice nu poti sa reusesti oricat ti-ai dori. De aia spun ca facem ce putem, nu ce vrem. Romania a ajuns? Pai, pana sa fi ajuns ceva, trebuie sa fi fost ceva. Ce a fost? Nu vad diferente intre ce a fost si ce va fi. Nu depinde de Romania, ci de oamenii din Romania. Suntem ceea ce suntem si nu ne schimbam pentru ca ne place.

| Pomar a răspuns:

Sa zbor.Nu o sa resusesc niciodata oricat mi-as dori.tongue

| Borgir a răspuns:

Cand iti doresti ceva cu adevarat nu ai simtit ca se indeparteaza de tine
?

| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

Daca iti doresti foarte mult sa realizezi ceva ce ti-ai propus, o data si o data prin forte proprii ajungi sa-ti traiesti visul. nu cred ca visele sunt tampite. desi unele dintre ele ar putea fi la un moment dat putin deplasate, fiecare are dreptul sa viseze la ce vrea, nimeni nu impune nimanui propriul stil, sau propriile idealuri. toate visele pe care le avem sunt importante, tocmai pentru simplu fapt ca noi le consideram astfel. nu trebuie sa ne intereseze de parerea celorlalti in legatura cu acest lucru, pentru ca opinia proprie cand vine vorba de aspiratii este singura care conteaza. fiecare are vise diferite de ale celui de langa.
cred ca multi nu mai viseaza doar pentru ca se tem sa viseze. multi sunt obisnuiti sa traiasca in lumea reala, rationala, logica, cat mai exacta, si sunt in general acaparati de activitatile zilnice, de rutina si de o viata parca din ce in ce mai tarata, in loc de traita. unii nu mai spera la un viitor mai bun si traiesc doar pentru a nu muri. nu-i mai intereseaza de ziua de maine si nu gandesc in perspectiva. exista insa alte persoane care au inca puterea sa treaca peste griji, stres, greseli acumulate, si sa-si traiasca viata la maximum, sa faca ceva cu ea dar sa se si distreze. ei au gasit un mod de a trai diferit in care sa le includa pe amandoua. ei sunt in general si cei care inca mai viseaza si prefera sa traiasca in lumea lor, decat in cea reala; si cred ca asta ar trebui sa facem cu totii, evident cu o limita. adica visam, visam, dar mai si revenim pe pamant.
cat despre faza cu "Romania stearsa... fete posomorate" cred ca majoritatea sunt asa din cauza situatiei in care suntem in momentul de fata. Romania este o tara frumoasa, insa ceea ne departeaza pe noi de ea, este modul in care este condusa, felul in care presupusii nostri parlamentari ar trebui s-o aduca la evolutie si prosperitate. tot ce fac ei este sa puna accent pe lucruri materiale in special [ sau chiar pe nimic ], care desi sunt si ele destul de importante, nu intrec pe cele morale. daca s-ar lua in considerare toate lucrurile de care dispunem, gen resurse si talente, poate ca tara asta ar fi cu un pas macar inainte. [ un ex. ca stem un popor talentat happy ar fi ca la Princeton dintre cei mai buni 7 oameni din toata lumea 3 sunt romani, unul este japonez si unul indian, restul' nu stiu... nicio alta tara europeana "civilizata", niciun american ].
sa speram ca anii care urmeaza o sa aduca mai multe vesti bune pentru romani decat anul in care suntem si cei care au trecut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pt ca tot ti-ai ales acest nume la avatar, cred ca stii deja ca, Hitler detinea "secretul", secretul de a crede cu tarie ca tot ceea ce iti doresti se realizeaza si nu in ultimul rand in fiecare zi prin tot ceea ce faci, lucrezi la indeplinirea visului tau.
De ce romanii nu mai viseaza? Pai radacinile ( obiceiurile parintilor, foata doctrina comunista.)pe care noi le avem nu detin aceasta "gena", din pacate, dar din fericire se poate cultiva.
E usor doar sa te plangi, dar e mai greu sa schimbi ( orice vrei tu: ganduri, actiune, mediu, oameni, informatie).
Pot sa-ti sugerez niste carti extraordinare: Puterea magica a gandului - David Schwartz, De la idee la bani- Norman Vincent Peale, Secretele succesului- Dale Carnegie si nu in ultimul rand Secretul- Rhonda Byrne