Pana la moarte sunt si alte lucruri groaznice, cum ar fi o boala foarte grava Doamne fereste...
Da,moarte este cel mai rau / urat lucru care se poate inampla vreodata!
Pentru unii oameni,moartea este cel mai bun lucru din viata lor[],dar pentru multi este un dezastru cand iti MOARE cineva din familie,sotia, copii.
Dar cel mai dureros lucru ar fi sa stai inchis in tine, sa nu comunici, sa nu iubesti, sa nu traiesti clipa.
asta inseamna pentru minecel mai rau lucru de pe pamant.
asta, si pierderea unei iubite...si cand zic "iubite" inseamna ca am iubit-o!
Dupa parerea mea cele mai rele lucruri care se pot intampla ar fi: 1. sa ramai fara bani
2. sa ramai fara femei
in rest moartea poate sa vina oricand. este ceva firesc oricat incerci sa fugi de ea tot te gaseste. ce-l mai bine ia si traieste-ti viata asa cum iti place, ca nu sti ce se intampla. (azi esti maine poate nu)
Moartea nu este chiar cel mai rau lucru de pe lume iti dau un exemplu ai de toate si esti ok apoi dintr-o data nu mai ai nici forta, nici putere, nici casa, nici pat unde sa dormi, nici haine, nimic atunci iti doresti moartea pentru ca vezi ca nu ai nimic erai obisnuit altfel faceai ce vroiai si ajungi sa nu ai nici ce manca si nimeni nu se indura sa iti dea un colt de paine. bun pe de alta patre moarte inseamna eliberare spirituala dar nu reala moartea reala este cel mai rau lucru pentru ca unu noi doar preconizam ce este dupa ce murim dar de fapt nu stim ce se afla dincolo 2 sunt tot felul de variante pe care multa lume le scornete, le face sa para reale care te pune la intrebari asa o fi asa nu o fi. 3 esti doar o entitate si privesti pe toti cei dragi cum sufera dupa tine si nu te mai intorci nici o data etc.
Sa-ti ingropi pe rand nevasta, copiii si nepotii care au murit de cancer si sa ajungi la 90 de ani singur, fara bani, fara familie, paralizat de la brau in jos stand intr-un scaun cu rotile de la varsta de 14 ani. Asta cred ca e groaznic.
Sa mori...cred ca este cel mai rau lucru din lumea asta deoarece poti sa ai toate averile din lumea asta, iar daca nu ai viata....nu te poti bucura nici macar de persoanele care te iubesc:X
nu am dreptate?
Omul e ca o pasare ce intra ntr-o camera luminata. apoi iese. Moartea e absenta vietii. exista ceva dupa ea. Insa cel mai lucru e sa fi singur..sa fi singur sa nu iubesti si sa nu fi iubit.e groaznic.
Hm... Pai, dupa parerea mea, cel mai rau lucru care mi se poate intampla ar fi sa fiu blestemata sa raman vesnic batrana. Adica batrana cu toate durerile varstei, cu toate problemele de deplasare + problemele cu casa. Problemele cu casa ar fi: sa ploua in casa, sa cada tiglele, si sa cada din tavan :-s. Aa da si + sa iti vezi copii, nepotii, prietenii si intreaga familie plecand de langa tine pe veci, si contienta fiind ca tu nu poti sa fii alaturi de ei, ca nu mai poti sa ii vezi vreodata.
Numai dezechilibrati mintali raspund la intrebarea asta.
Nu este cel mai rau lucru, cel mai rau lucru este sa traiesti fara speranta.
A trai e mult mai dificil decat a muri. A vedea cum mor cei la care tii este mult mai dificil decat a muri tu insuti. Cand mori, pur si simplu mori, se termina tot, atat.
Cea mai groaznica soarta este de a fi facut lucruri de nedescris, fiind constient de acestea, de cat de infioratoare sunt si acestea sa te roada inauntru, fiind incapabil de a uita, de a ti se permite sa uiti pentru macar o secunda. Traind cu vina in inima si cu amintirea in minte, constient de raul facut, de suferinta provocata. Ceea ce am descris eu aici este iadul, iar acesta nu este neaparat dupa moarte.
Mai infioratoare decat moartea este lipsa sperantei, ea ne face sa privim viata cu alti ochi si sa depasim toate greutatile! Daca ai trait o viata frumoasa si plina de impliniri, moartea devine doar un lucru firesc, ceva ce pur si simplu trebuie sa se intample! Frica de moarte intervine cand persoana respectiva nu a avut parte de ce si-a dorit sau cand a avut un trai vicios si lipsit de dragoste! E doar punctul meu de vedere!
Eu cred ca cel mai rau lucru e sa iti doresti sa mori (din suflet, nu doar pentru o prostie), si sa nu poti muri(sa nu ai curajul sa iti iei viata) sau sa vrei sa iti traiesti viata, insa sa nu poti(pentru ca vei muri)
Crezi că moartea e cel mai rău lucru care ţi se poate întâmpla?
Mai gândeştete puţin. Atunci când mori nu mai simţi nimic scapi de responsabilităţi de probleme şi tot aşa...
Dar nu cred că asta are legătură cu întrebarea ta .
Cel mai rău lucru care să ţi se poate întâmpla? Sunt multe dar iată câteva:
1.Să moară persoana iubită
2.Să-ţi moară propiul copil
3. Să te desparţi de pers. pe care o iubeşti
4.Să nu poţi ajuta pe cineva drag.
Să nu ai mâini şi picioare şi să fii orb. E mult mai rău decât să fii mort...
Moartea e cel mai rau lucru care ti se poate intampla. Orice alceva ai pati, se poate remedia cat timp esti viu. De ex. paralizezi, dar daca traiesti destul, poate ca medicina va gasi o solutie pentru paralizia ta. Dar de obicei nimeni nu traieste destul. Oricum cat timp traiesti exista sansa ca celalalte probleme sa se rezolve, dar dupa ce ai murit, ai pierdut tot, numai existi, neant...Deci raspunsul este,, DA!,,
Moartea e cel mai rau lucru chiar daca te scapa de suferinta ea te scapa si de fericire si de viata, chiar daca suferi traiesti si suferinta e o parte din viata fiecaruia si moartea e finalu unei vietii din pacate degeaba stranzi o viata in pamant tot sarac te duci asa ca traieste viata ce rost are ca uni muncesc non stop pana mor se castiga cand o data mort esti mort pe vecie bucurate de avere cat traiesti dar vezi tu uitam sa pretuim viata uitam de ce traim si traim doar ca sa avem tot mai mult
Moartea e un lucru neutru...dar toti se tin de viata pentru ca au instictul autoapararii ca orice animal.
.dar stiu ca de multe ori oamenilor lear fi tot una ar muri sau nu.
Cand o sa mori nu o sa stii ca esti mort deci... Nu o sa crezi ca e rau. Moartea altuia o vezi si o sti ce e deci o sa suferi mai mult cand moare altul.Deci moartea unei persoane apropiate este cel mai rau lucru care ti se poate intampla.
PSaca iti petreci viata ingrijorandute de moarte, o singura viata nu o sa-ti fie niciodata de ajuns
Eu bine multumesc dar eu am o concluzie pentru toate astea... eu cred ca cel mai rau lucru, groaznic, e sa... ajungi in iad!
miasdbnqwyiudnwqiygu întreabă:
мιcυтѕαααα întreabă: