Dragă ramona,
" Va suparati cand eu va spun ca voi crestinii traiti degeaba pe pamant. Practic toata viata asteptati o alta viata, daca se poate una vesnica. De asta nici nu aveti rezultate deosebite cat traiti. Ca sa ai rezultate trebuie sa scoti nasul din cartile bisericesti si sa muncesti sau, si mai grav pentru voi, sa gandesti."
Vezi cum jignești gratuit!? Că tot ai deschis discuția, ce rezultate deosebite ai tu în viață față de mine sau oricare alt om pe cale nu îl cunoști? De unde ști tu că rezultatele mele sau a altora, nu sunt mai mari decât ale tale? Ce înțelegi tu că înseamnă să gândești? Ce-ți permiți tu în viață și eu nu-mi permit?
Vorbești dintr-o totală lipsă de cunoaștere și multă prostie. Îți permiți luxul să clasifici persoane pe care nu le cunoști, mai jos decât ești tu. De ce?
Dacă asta numești tu rațiune... No Comment!
Aolo ce ma fac, cum e acolo la Vesnicie e cal e frig au plaje? Cu ce se ajunge? Se poate lua avionul ca sa nu fac mult pe drum? Am nevoie de viza? A mai fost cineva pe acolo, cum sunt preturiile?
Nu m-am gandit unde mi-o voi petrece ca n-am de unde sa stiu. M-am gandit ca poate voi fi iertat si voi sta in rai.
Sa recapitulam. Avem o viata unica pe pamant care se sfarseste prin moarte. Ascultam, ne rugam, dam bani la biserica si ajungem in Rai, altfel, in Iad. In oricare din situatii vom petrece o vesnicie in huzur sau in chin. Nu putem percepe notiunea de infinit dar stim ca daca facem rau vom sta vesnic (orice ar fi insemnand chestia asta: vesnic) intr-un loc plin de suferinte si durere.
In afara de faptul ca chestia asta e lipsita de orice logica divina, cum ramane cu copiii de azi din Somalia care mor de foame dupa cateva saptamani de viata? Ei sunt ingeri si ajung in Rai? Mai sa fie. Sau bastinasii aborigeni care n-au auzit de Dumnezeu in viata lor? Aia ajung in Iad ca n-au dat bani la biserica?
Zeul la care se inchina toti este banul, inclusiv biserica se inchina la acest zeu. Altfel nu s-ar construi Catedrala Mantuirii Neamului in plina criza economica.
Eh,veşnicia! Petrec până mă descompun, prin pământ sau vreo canalizare, cu viermi.
Hmm mereu am crezut ca moartea este alt pas spre intelegerea spirituala(sa nu credeti ca instig la sinucid ), mi-ar fi placut sa-mi petrec vesnicia pentru ai ajuta pe altii
@spinake apropo de "mi-ar fi plăcut sa-mi petrec veșnicia pentru ai ajuta pe alții" cine știe? dacă asta îți dorești-de ce nu?
@ Ema Cand mori incetezi sa mai existi. Dar daca totusi ar exista raiul si iadul atunci cu siguranta ne-am duce toti in iad!
@loveiseverything Este imposibil sa știi dinainte ce o sa se întâmple cu tine!
Loveiseverything
Tocmai de aceea a venit Domnul Isus ca noi sa fim rascumparati din pacat.El este jertfa de ispasire pentru pacatele noastre!
Ce intrebari pui si tu, de parca ai fii un copil dala de 5 ani care habar nu are pe ce pamant se afla, iar tu femeie in toata firea (oare) pui o intrebare de tot rasul. Asteptam ale intrebari pe care nici un om de varsta ta nu le-ar stii si poate iti ziceau parerea lor, dar tu pui o intrebare sau mai multe intrebari pe care le stii cu siguranta. Totusi eu cred ca ai o problema, esti obsedata de Dumnezeu. Ai putea merge la un control daca ai probleme de genul acesta. Te inteleg. Imi pare rau pentru tine.
Moartea nu este inevitabila! Nemuritorii exista(nu acea formatie de muzica populara)...
http://www.youtube.com/watch?v=JPIASkXKWeQ&feature=related
EmaS întreabă:
anonim_4396 întreabă: