Pentru cei care nu reusesc sa-si cumpere vesnicia in genialitate, da. Uita-te la mine, sint ca si mort, Doamne Dumnezeule si asta pentru vesnicie.
PRIMA VARIANTA:
NU! In Biblie se spune ca atunci cund Iisus Hristos si Apostolii vor veni pe pamant MORTII isi vor reveni la viata cu o noua viata fara a-si aduce aminte sau fara a cunoaste pe cineva din viata anterioara.
A DOUA VARIANTA:
Nu.Moartea nu este vesnica.Cum am spus mai sus(ignoram ce e mai sus; asta e a doua varianta). Chiar daca murim spiritele noastre vor nu vor fi ignorate de catre dragostea oamenilor care ne iubesc fata de noi.
Dacă există viață, moartea nu poate fi veșnică. Dacă există moarte, viața nu poate fi veșnică. Nu e logic?
Tu ca persoana o data mort vei disparea pe vesnicie, niciodata numai vei exista, asa ca pretuieste viata asta clipa de clipa
Deci,eu cred ca moartea este ceva medical, inima se opreste definitiv.Deci este vesnica.De "viata de apoi" nimeni nu stie nimic.
Depinde, fiecare gandeste in felul lui. unii cred in reincarnare, unii cred ca murim si gata nu se mai intampla nimic etc.
Atunci când mori, mori. Nu mai există cale de întoarcere. Nu te vei urca pe niște scări, în lumină, ca să ajungi la ăl' bărbos în ceruri și nici nu-ți vei petrece eternitatea într-un ceaun cu smoală, așteptând ca la fiecare trei minute să fii înțepat în cur c-o furca de către un papițoi roșu. În concluzie, moarte e veșnică.
Moartea e denumirea pentru trecerea in nefiinta doar... nu poate fi o chestie vesnica, doar viaat de apoi poti spune ca e vesnica
A tot ce exista.
Da cand mori, nu mai renvi, doar cand vinde dumnezeu la sfarsitul lumii atunci toti vor invia si vor merge la judecata.Intreaba-ti parinti despre asta funda?
Sufletul nu exista, dumnezeu nu exista.
Huaaaaaaaaaaaaa,RUSINE daca nu crezi in Dumnezeu
Pff