| Yohei a întrebat:

Moartea nu exista! Singurul tip de moarte pe care il vom experimenta de-a lungul existentei noastre universale este doar cea biologica.
Adica moartea fizica a trupurilorcare ti-au sustinut constiinta! Dupa ce murim, constiinta noastra se v-a transfera intr-un alt trup viu de
orice natura, nu neaparat intr-un alt corp uman unde v-a experimenta din ou cum e sa traiesti! Deci, moartea in sine e doar un proces de tranzitie catre
alta fiinta pe care o vom experimenta! Sa nu va fie frica niciodata de acest proces, e inevitabil!
Voi ce credeti? V-a exista alta viata dupa moarte?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca exista moarte, fiindca ajungi 2 metri sub pamant si nu ai iesi de acolo.

| Frank51 a răspuns:

Unde a fost conștiința timp de 13 miliarde de ani?

| Crackman a răspuns:

Imi zici dupa ce mori...
O sa vezi atunci, nu inteleg de ce sa iti bati capul cu ceva care o sa vina la timpul potrivit.
Vezi-ti de viata until then

| FreddieM a răspuns:

Serios? Si cine ti-a zis tie lucrurile astea?

| Sekim a răspuns:

Desi poate pare trist, nu exista viata dupa moarte. E prima data cand aud teoria asta, si sincer, mi se pare mai proasta decat aceea simpla ce tine de reincarcare. Daca iti transferi constiinta in alt corp, nu ar trebui sa fi acelasi om, aceleasi amintiri doar ca sub alt aspect? Asta ar insemna ca bebelusii ar stii sa mearga de cand se nasc, ar stii sa vorbeasca si chiar ar stii cine sunt. Teoria cade si cand vine vorba despre alte fiinte, nu am auzit pana acum animale care sa inceapa sa vorbeasca singure sau cine stie ce sa faca ( sigur, din randul celor care pot reproduce sunete umane ). Parerea mea personala este ca, cel mai bun exemplu pentru a demonstra ca nu exista viata dupa moarte este moartea cerebrala. Creierul persoanei respective moare, adica moare si persoana, dar, corpul poate ramane in viata.

| Andrei007007 a răspuns:

Eu iti raspund altfel din punct de vedere logic la intrebarea ta. Eu consider ca omenirea va avansa atat de mult incat va opri procesul "nastere-traire-moarte" si iti spun si cum. Din punctul meu de vedere, daca ajungi la o anumita varsta sa zicem de 70 ani, creierul tau poate fi transferat catre un alt corp mai tanar astfel incat acel corp sa traiasca tot 70 ani, cat timp creierul este protejat tu vei fi una si aceeasi persoana. Ma rog, iti dai seama ca in viitor, oamenii vor gasi o solutie ca trupul uman sa nu mai imbatraneasca astfel incat creierul sa traiasca la nesfarsit. Uite, un exemplu cat de cat la ceea ce am spus eu a fost realizat de Uniunea Sovietica cu doi caini, capul unui caine mai mic a fost transplantat catre un corp a unui caine normal, ma rog, ei doreau sa faca un caine ce are doua capete si le-au reusit dar nu a durat mult si ce-i doi caini au murit (nu stiu din ce cauza, poti cauta pe net sa vezi). A mai existat o tentativa a unui chirurg italian de a face primul transplant de cap a unui om cu probleme fizice aflat la ultimele clipe ale vietii dar din cate stiu nu s-a mai realizat din nu stiu ce cauze. Acum, sa-ti raspund la intrebarea ta, nu cred ca va exista viata dupa moarte desi cred in Dumnezeu, Iisus Hristos etc. dar in viata pe care am trait-o pana acum, am vazut foarte multe lucruri create/inventate/reinventate s-a.m.d. de catre om, consider ca stramosii nostri au fost influentati de alte natii de "extraterestrii" astfel incat sa se dezvolte singuri etc., poti citi biblia incepand de la Vechiul Testament si chiar pe prima pagina o sa-ti pui intrebari cu privire la "cati" Dumnezei sunt la evrei cat timp ei ne spun ca sunt o religie monoteista, iar acum iti spun ca, cat timp evreii au trecut prin Babilon (care stim cu totii cum s-a inventat religia lor, zeii venind cu carele din mare etc.) iti dai seama ca nu mai poti avea 100% incredere in ceea ce spun ei in acele povestiri.

| Yohei explică (pentru Andrei007007):

Nu stiu ce sa zic sincer, nu stiu de ce cred ca v-a exista viata dupa moarte, poate nu cu acea teorie spusa de mine, dar chestia asta cu rai si iad e absurda, ridicola, eu nu cred in dumnezeu, si nici in ceva ce nu am vazut sau experimentat. Dar dupa moarte ceva sigur se v-a intampla, si nu stiu de ce cred asta!

| Andrei007007 a răspuns (pentru Yohei):

Se poate, pana la urma trebuie sa existe ceva acolo care a creat Universul asta, ca pana la urma nu s-a creat singur, dar pana acolo mai avem de trait, personal iti spun, obiectivul meu este de a incerca sa gasesc solutii de a trai vesnic pe pamantul asta, dar totodata daca nu-mi reuseste macar sa las ceva aici pe pamanat, un copil sau doi.