Nici unul din cei 5 nu a revolutionat lumea ba din contra;
ideile lui Marx a indobitocit aprox. 3 sferturi din populatia planetei vreo 50 -comunismul-
Freud a facut o constatare in legatura cu sexul.
Moise- sa se spele pe cap cine vrea cu legile lui, fiecare tara are legile ei.
Isus- o inventie divina pentru creduli.
Eistein-fizician cu teorii complicate dar care nu ne va ajuta niciodata data.
Imi vine in minte acum cativa indivizi care a revolutionat lumea cu adevarat
Arhimede
Thomas Edison
Sir Alexander Fleming
Frederick Banting
Ferdinand Verbiest
Michael Faraday si lista poate continua cu sute de nume.
Toate tehnologiile care ne fac viata mai usoara, toate medicamentele si echipamentele medicale care salveaza vieti, tot ceea ce stim despre crearea lumii este multumita acelor oameni de stiinta care au petrecut mii de ore in laboratoare pentru a inventa aceste lucruri. Ei ne-au dat lumea asa cum este ea astazi.
M-am oprit la partea cu evreii. Mi s-a făcut scârbă.
Hai să mă iau eu de fiecare în parte, de aceşti 5 domni evrei cu pretenţii, primii doi revoluţionând inexistenţa.
1. Moise, care se zice că a sfidat legea despărţind apa în două, a spus că legea este totul. Dacă acest personaj de sex bărbos ar fi existat, aş fi afirmat cu tărie că-i un retard. Dar cum el nu există, nu afirm nimic.
2. Aşa-i iubirea. Alt personaj pletos şi bărbos despre care tind să cred că nu a existat niciodată, dar este mega pupat în sfincter de hoardele de creştini. Iubirea este totul, cam asta o să-ţi spună orice puşcăriaş. Iubirea anală desigur.
3. Capitalul este tot. Bine bine, şi cum ajută asta omenirea? Cu ce a revoluţionat Marx ăla mai exact evoluţia noastră? Doar pentru că a făcut afrmaţia asta? La atrât se reduce evoluţia omenirii pusă în cârca lu' Marx?
4. "Sexul este totul" puteam să spun şi eu. Şi oricine de pe lumea asta. Dar pentru că a fost spusă de Freud, e clar ceva ce a revoluţionat omenirea. De când a spus Freud asta, oamenii au început să facă sex, şi să nu se mai coţcăie ca gibonii.
5. Din tot ce-a făcut Einstein, tocmai de asta ai amintit? De o replică, care din punctul meu de vedere e penibilă şi nu demonstrează absolut nimic. Omu ăsta a avut şi alte merite, de care trebia să aminteşti. Dar da, de când a zis el că totul e relativ, totul a fost relativ de atunci. Nu că înainte nu ar fi fost, sau nu a mai fost nimeni care să spună asta. Probabil au mai fost mulţi care au zis asta, dar pentru că nu erau cunoscuţi, au rămas în anonimat.
Repet, n-am nimic cu faptul că unii din cei 5 erau evrei iar alţii inexistenţi. Dar că nimeni de acolo nu a schimbat cu nimic lumea prin afirmaţiile menţionate de tine. Prin altceva poate, dar nu prin ce-ai amintit tu.
Iar asta mă face din nou să mă gândesc că evreilor chiar le stătea bine în lagăre. Cât despre Hitler, puţin contează dacă era evreu sau nu. Doar pentru că a preferat să nu menţineze mai nimic despre originile lui, asta nu înseamnă că era evreu. Dar, un subiect ca "s-au găsit probe ADN care susţin că Hitler era de origine evreică!" este un senzaţional de tip OTV-ist, după care toţi inapţii se dau în vânt.
Esti un inapt!
De cateva zile voiam sa folosesc cuvantul asta si nu aveam pe cine.Ai picat la fix.
Si daca tot am ajuns la categoria filozosex si minti iluminate, eu am sa spun ca sexul este cel mai important.
Sexul este legea, iubirea, capitalul si relativitatea.
Cum au putut? Ai dracu evrei, asta le e natia, sclipitori.
Totul e totul, iar totul cuprinde totul, adica si legea si iubirea si capitalul si sexul si puterea. Relativitatea este, ai putea spune, felul in care totul este vazut, dar in acelasi timp, notiunea de relativ si cel pentru care ceva e relativ fac parte din tot.
Ideea ca legea, puterea, iubirea, sexul, capitalul e totul, de fapt se refera la lucrurile pe care acesti oameni le considerau a fi cel mai important lucru. Faptul ca ei au opinii diferite arata relativitatea, adica, modul cum privesti ceea ce este, adica totul.
Acesti oameni au revolutionat lumea pentru ca au avut toti dreptate (adica aceste lucruri sunt importante), iar lumea a fost de acord (fie ca asa e, fie datorita dovezilor).
''Totul e totul'' dar nu multi admit acest lucru din pacate.
Puteai sa pui si ghilimelele de rigoare sa nu se inteleaga ca sunt gandurile tale!
Eu cred ca intotdeauna putem sa ne jucam cu, cuvintele si scoase din context sa le denaturam sau chiar sa le conectam astfel incat sa rezulte ceea ce de fapt puteam sa exprimam mult mai simplu prin cuvintele noastre.
Pe aceiasi baza, nazistii au facut "sapun" din evrei, dezumanizandu-i si reprezentandu-i ca pe o plaga a omenirii.
Nu putem judeca asa caci am ajunge pana intr-acolo incat ne-am distruge mai repede decat o bomba atomica.
Nimic nu e negru sau alb ci, in spate e un intreg spectru care trebuie luat in considerare. Totul e doar Universul si nici aici nu calcam pe un teren destul de solid caci avem teorii ale multiversurilor si nu mai terminam niciodata.
Fiecare aspect trebuie privit nu doar dintr-un anumit unghi ci din toate, procesat si analizat cu toate mijloacele iar rezultatele aplicate cu ratiune; doar in acest fel, echilibrul prinde forma si face din haos o anumita ordine ce permite tuturor sa traiasca in armonie.
Nu exista un "tot absolut ", cum nu exista nici perfectul desavarsit, toti suntem liberi sa ne exprimam parerile, unele mai proaste alte mai bune, precum toti suntem dibaci in felul nostru de a fi. O idee sau o fraza nu are cum sa fie nemuritoare deoarece lumea se schimba si mereu vor fi combateri asupra a tot ce exista, e la fel ca un Gica contra
chiftelutacrocanta întreabă: