anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Multi oameni open-minded, dau vina pe religie ca oamenii sunt asa de indoctrinati. De fapt, ar trebui sa dam vina direct pe oameni ca sunt asa de limitati, fiindca se lasa condusi de o ideologie oarba. Dar, partea buna a religiei, este ca ii tine pe astia mai salbatici in frau.
Credeti ca pana la urma, religia e folositoare fiindca face legea printre limitati? Desi ne afecteaza/deranjeaza pe noi societatea asta indoctrinata. Nu cred ca este vreun om caruia nu i-ar fi placut, sa fie inconjurat de mai multi oameni open-minded cu care sa poata vorbi si glumi orice.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca zici ca cei care au mintea deschisa sant in contra religiei si cred in teoria exploziei ii consider destul de close mind in acest subiect deschis de tine. Deranjul e provocat de lumea care spune teorii aberante despre Dumnezeu si se bazeaza pe stiinta, dar viata e asa cum e si fiecare poata sa creada in ce vrea iar dupa moarte fiecare va vedea cine a avut dreptate si cine nu.

| Thunderstruck a răspuns (pentru mgtow):

Ce-i aia teoria exploziei? Cine crede in ea?

| mgtow a răspuns (pentru Thunderstruck):

Big bang-ul care (dupa spusele oamenilor de stiinta) a creat tot universul, organismele vii si pamantul.

| Thunderstruck a răspuns (pentru mgtow):

Nu cred ca nici unul dintre noi nu suntem atat de inteligenti incat sa dezbatem aceasta teorie.

| shadovv a răspuns:

Deschis la minte, eu la pantaloni... sunteti stupizi.