| DorelSudoru a întrebat:

Multi spun ca viata e scurta hmm... mie mi se pare destul de lunga voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Viaţa este scurtă dacă o trăieşti intens. Decât să ai o viaţă lungă şi plictisitoare, mai bine una scurtă dar plină de distracţii. Părerea mea.

pa, pa.

18 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Cum s-a mai zis, in comparatie cu eternitatea e foarte scurta.Pe langa faptul ca e scurta si clipele de fericire sunt scurte, putine. Exista multe obstacole, greutati dar asta face parte din testul dat de Dumnezeu, testul vietii.

| Razvan a răspuns:

Si mie la fel. Dar trebuie traita asa cum eoh go on
Cine stie ce naibii ne asteapta dupa ce inchidem ochii

Elianna
| Elianna a răspuns:

O sa vezi tu ce repede trece! Asta daca o sa mori de moarte buna! Ca daca este sa fie o boala fatala sau un accident mortal...se termina si mai repede!

| oz a răspuns:

Gandeste-te cand o sa ai 80 de ani.La 80 de ani ai un trecut lung, dar prezentul il percepi la fel cum il percepi si acum.Ai fi pregatit sa mori? viata ti se pare brusc...scurta.

Abh
| Abh a răspuns:

Mai vorbim cand vei avea 50 de ani, copiii iti vor fi mari si vei avea nepoti!

| hominid dreak a răspuns:

Mie mi se pare potrivita.Nu-mi fac complexe ca e prea lunga sau prea scurta.

| muzicalBoX a răspuns:

E lunga daca nu ai ce sa faci e lunga si plictisitoare.

| ema69 a răspuns:

Am cautat o gramada de vreme o hartiuta ce am primit-o candva de la un intelept. Titlul e asa :"Interviu cu Dumnezeu". Voi spicui din ea doar o particica, ce cred eu ca se potriveste ca si raspuns intrebarii tale:oamenii, facandu-si griji pentru viitor, uita sa traiasca prezentul, traiesc ca si cum nu ar muri niciodata, si mor ca si cum nu ar fi trait niciodata..."

| DamnedShadow a răspuns:

Fata de eternitate, da... e foarte scurta. Dar nu numai asta. Gandeste-te la oamenii care traiesc numai 20-30 de ani, sau poate mai putin.

| DolcE_7446 a răspuns:

Se spune deseori ca viata este prea scurta pentru ca noi oamenii suntem singurii care stim ca vom muri insa nu stim exact cand va veni momentul acesta.
In orice moment te poti alatura in lumea celor drepti, fara sa fii oarecum pregatit si fara sa fii trait tot pe aceasta lume asa cum ti.ai fi dorit.
Astfel putem spune ca viata intr-adevar este scurta si trebuie trait momentul incat sa nu regretam ceva ce nu am facut, si sa traim orice clipa ca si cum ar fi ultima!

| enamel a răspuns:

Eu cred ca este scurta, se scurge mult prea repede si uneori as vrea sa pot da timpul innapoi...

| Chrystyne a răspuns:

Pai cu cat imbatranesti cu atat ti se pare ca e mai scurta viata.
xD E parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu-ti para rau ca viata este scurta, sa-ti para rau ca moartea vine mai repede, dormi dupa cum ti-ai asternut asa este si in viata atita timp cit ai grija de sanatate poti sa traiesti ca si singura virgina care a murit la 114 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, lunga, pana la proba contrarie: suntem muritori, avem un sfarsit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai 90 de ani, normal ca e lunga. Daca mori devreme e scurta.
Poti sa nu te mai trezesti maine. Deci cum ti se pare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic nu trece mai repede decat clipa omului fericit.nimic nu trece mai greu decat necazul.la mine e scurta viata.la tine e lunga?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata este prea scurta atunci cand nu ai avut timp sa faci ceea ce ti-ai propus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine skurta fakand ce trebuie.,,, decat lunga si nefolositoare.