Viaţa este scurtă dacă o trăieşti intens. Decât să ai o viaţă lungă şi plictisitoare, mai bine una scurtă dar plină de distracţii. Părerea mea.
pa, pa.
Cum s-a mai zis, in comparatie cu eternitatea e foarte scurta.Pe langa faptul ca e scurta si clipele de fericire sunt scurte, putine. Exista multe obstacole, greutati dar asta face parte din testul dat de Dumnezeu, testul vietii.
Si mie la fel. Dar trebuie traita asa cum e
Cine stie ce naibii ne asteapta dupa ce inchidem ochii
O sa vezi tu ce repede trece! Asta daca o sa mori de moarte buna! Ca daca este sa fie o boala fatala sau un accident mortal...se termina si mai repede!
Gandeste-te cand o sa ai 80 de ani.La 80 de ani ai un trecut lung, dar prezentul il percepi la fel cum il percepi si acum.Ai fi pregatit sa mori? viata ti se pare brusc...scurta.
Mie mi se pare potrivita.Nu-mi fac complexe ca e prea lunga sau prea scurta.
Am cautat o gramada de vreme o hartiuta ce am primit-o candva de la un intelept. Titlul e asa :"Interviu cu Dumnezeu". Voi spicui din ea doar o particica, ce cred eu ca se potriveste ca si raspuns intrebarii tale:oamenii, facandu-si griji pentru viitor, uita sa traiasca prezentul, traiesc ca si cum nu ar muri niciodata, si mor ca si cum nu ar fi trait niciodata..."
Fata de eternitate, da... e foarte scurta. Dar nu numai asta. Gandeste-te la oamenii care traiesc numai 20-30 de ani, sau poate mai putin.
Se spune deseori ca viata este prea scurta pentru ca noi oamenii suntem singurii care stim ca vom muri insa nu stim exact cand va veni momentul acesta.
In orice moment te poti alatura in lumea celor drepti, fara sa fii oarecum pregatit si fara sa fii trait tot pe aceasta lume asa cum ti.ai fi dorit.
Astfel putem spune ca viata intr-adevar este scurta si trebuie trait momentul incat sa nu regretam ceva ce nu am facut, si sa traim orice clipa ca si cum ar fi ultima!
Eu cred ca este scurta, se scurge mult prea repede si uneori as vrea sa pot da timpul innapoi...
Pai cu cat imbatranesti cu atat ti se pare ca e mai scurta viata.
xD E parerea mea
BountyLoverXD întreabă:
LisaJulie întreabă: