Nu va mai potoliti. Am ajuns sa cred ca voi despicati religia in 16 si dedesubturile ei, doar pentru a parea interesanti.
N-am inteles si nici nu ma preocupa asa tare sa inteleg o chestie. Daca nu crezi in Dumnezeu, divinitate, biblie si alte lucruri, lasa-i pe altii sa creada, la urma urmei, cu ce te incomodeaza pe tine? Si, daca crezi, atunci crede pentru tine, e de ajuns!
☺ A X-a muncă din iad este petrecerea timpului cu James Hetfield, Malcolm Young,Ace Frehley, Dave Mustaine, Izzy Stradlin şi Syd Barrett.
Mhn24,
Cum am putut să uit de Dave Murray, Jerry Cantrell, Jimmy Page şi Ritchie Blackmore !?
Incep sa apreciez la adevarata valoare basmele lui Petre Ispirescu sau ale fratilor Grimm. Biblia, Coranul si cartile tuturor religiilor sunt tot niste basme pe care unii adultii, care au ramas cu creierul dezvoltat pana la varsta de 7-8 ani, le cred.
Ma uit la ceilalti utilizatori care au scris ca li se par credibile cele scrise de biblie si imi dau seama ca religia asta tampeste, dar rau de tot. Te "invata" sa nu inveti. Te invata sa nu ganedsti. Religia te vrea prost, fara ratiune si logica. Sa fii un fel de baba, manelist sau analfabet, acela e credinciosul perfect ca nu pune intrebari. De asemenea, credinciosul perfect le pupa mainile, le linge icoanele, sta in genunchi si se umileste, sta la cozi interminabile pentru a atinge o sticla sub care se afla 3 oase putrezite. Vai de mama voastra! Traiti degeaba si o sa muriti degeaba! De fapt nici voi nu vreti sa traiti, doar o pierdeti pe asta asteptand o inca viata, vesnica. De ce ar conta parerea unor astfel de oameni?
Wow, ai ceva imaginatie daca le iei in serios. de unde le-ai luat de curiozitate? vezi ca sunt multe carti bune despre iad care prezinta mult mai multe variante populare printre predicatorii de acum 500 ani, eu insa trebuie sa te corectez si sa-ti spun ca iadul inseamna un singur lucru, cel mai rau lucru posibil si anume singuratate.
Si eu care credeam ca in iad e destrabalare si o tine Dracu numai in paranghelioane...
@mhn24,@ÉrotiqueConseils,a 11-a munca ar trebui sa presupuna niste lectii
Lectii de toba de la Paul Gray, lectii de chitara de la Kurt Cobain, lectii de bass de la Cliff Burton si tot asa
@ÉrotiqueConseils - Nu uita de Bon Scott, Angel Young, Brian Johnson, Lemmy Kilmister, Kurt Cobain, Varg Vikernes şi alţii...
Păi îți dai seama, doar n-o să fie iadul plin de femei frumoase (...), la tot pasul vile maaaari, cât un bloc cu 10 etaje, bani cu grămada și așa mai departe, nu?
Eu zic că își merită soarta, fără supărare.
Mada-iti doresc sa fi devorata de hiene.
On-topic.din ce carte SF ai luat astea? Iadu' e chiar misto, e un fel de bar cu c. urve si bautura si satana fumeaza jointuri cu sf petru.
Vezi ca pot si eu sa inventez?
Mie nu mi se pare deloc exagerat ...chiar este destul de frumos descris de catre oameni iadul...
cred ca e cu mult mai rau
Pai, gandeste-te ca toata viata noastra este un test. Avem cam 80 de ani sa ne indreptam greselile facute sau mai bine sa nu le facem dar nu este prea posibil. Asa ca avand atat timp la dispozitie oricine cu putina credinta poate trece acest test si sa nu cada in pacat. E de inteles de ce pedepsele acestea sunt asa aspre deoarece trebuie sa fii un om foarte lenes ca sa nu poti trece testul vietii care consta dupa parerea mea nu doar in mersul la biserica ci si in fapte bune si, pentru mine inseamna mult si mila fata de animale. Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun
Nu sant pedepse.este alegerea ta si posibilitatea sufletului tau de a vibra pe o scara energetica de la ultima de jos, din cele mai de jos ale pamantului, pana sus in slava cerurilor.vazdul este locul duhurilor rele.deci cele mai de jos ale pamantului sant pentru demonii necurati si cele amintite de tine.straduieste-te sa devii un fiu al luminii si vei fi in lumina.tu alegi singur, sau singura.cum poti sa dai vina pe dumnezeu pentru alegerile tale gresite? adica el iti spune ce sa faci ca sa nu ajungi acolo? tu faci tocmai invers ca esti istet tare. ajungi aclo si dupa aia tipi; au Doamne ce mi-ai facut? mi se pare nedrept.iar Dumnezeu e drept.
Theo94 întreabă: