Pai la cati mor zilnic, si foarte multi din acestia in accidente de'a dreptul stupide, presupun ca e cam obosita, nu pare sa aiba timp liber aranjeaza un client, pac vine altu "Of, si tu. Esti mort du-te acolo" Nici timp pentru a merge la toalenta n-are, da' ce sa mai zicem de pauza de masa, ar fi ceva SF. Cred ca nu prea ii place job'ul asta, dar cineva trebuie sa-l faca. Si mai are si contract permanent sa zicem "pe viata".
Deci ii e cam frica de noi, adica nu chiar frica, dar e sufocata de noi, eu zic sa fim mai atenti cand traversam, sau cu jocurile, sau cu santatatea, si altele, sa aiba si ea timp sa mearga la baie, sa bea un suc. Hai sa nu mai fim egoisti si sa avem mai multa grija de noi, asa ne facem si noua bine si ii dam si moartei putin timp liber.
Daaa ii este foarte frica hai sa o linistim ca daca e nervoasa face urat :-s
Moartea face parte din viata fiecaruia dintre noi si reprezinta incetarea din functionare a organelor interne.este un proces nu,, un el''/,, o ea''.dar daca ar exista probabil ca iar fi frica de noi.la cum am ajuns sa traim,sa ne comportam cu cei din jur, si toate chestiile astea, probabil si mortii insasi iar fi frica de noi.in orice caz ar face oamenii ceva si iar lua si ei taxe si impozite si atunci chiar iar fi frica.
Moartea este parte a vietii, dupa cum vrea sa se spuna in balada Miorita, iar ea trebuie acceptata. Intebarea ta nu isi prea are rostul atata vreme cat Moartea a fost trimisa de Dumnezeu(sau de oricare reprezentant al Divinitatii din fiecare religie) pentru al ajuta pe om sa scape de nedreptatile sau durerea vietii. Nu cred ca ei ii poate fi frica de noi atata vreme cat ea(daca ar putea gandi) crede ca ne ajuta. Exista chiar zone din tara, unde satenii se bucura la inmormantarea cuiva. In orice caz nu ti-ai pus intrebarea: Cum poate Moarti sa ii fie frica de noi atata vreme cat este atat de puternica? Asta evident, in cazul in care nu te cheama Ivan Turbinca si nu ai o turbinca fermecata cu care sa o prinzi pe Doamna cu coasa...
Moartea ESTE in noi de cand ne nastem.fiindca este plata pacatului mostenit de la Adam.nu este scris? in pacat m-a zamislit maica mea.dar am fost scosi,rascumparati din robia pacatului si a mortii de Iisus Hristos. teoretic nemaipracticand pacatul, devenim nascuti din nou in libertate si cu viata vesnica.dar fizic trebuie sa murim, fiindca Dumnezeu a zis; din tarana esti si in tarana vei merge fiindca din ea ai fost luat.si dumnezeu nu se razgandeste, si bine face.fiindca de regula sufletul este mai sarguitor in credinta, carnea este neputincioasa, si ne trage la pacat si ispite.deci nu ar trebui nici sa ne fie frica de moarte,nici sa jelim pe cei morti cu atata zbucium, fiindca toti care ne vad spun; daca voi credeti in viata vesnica, si ca Iisus a spus; in casa tatalui meu sant multe locuri.merg sa le pregatesc,pentru ca acolo unde sant eu sa fiti si voi, deci aveti speranta va veti fi iarasi impreuna cu Iisus si cu cei dragi voua, atunci de ce bociti si va jeliti atata? ce fel de credinta aveti voi? credeti sau nu credeti in mantuitorul vostru?
Nu exista moartea. esti copil... moartea este stop cardio-respirator nu exista ca ceva concret careia sa-i fie frica...
Daca ar vedea o colega de al mine din clasa eu cred ca mai mult ca sigru sar duce dracu 7000 de ani
Lool doar ii moartea ) nu are cum sa ii fie frica de aia se numeste moartea
Intrebare de T/A. @blondissima faci confuzii "haina neafra...coasa" nu este halucinatie si-a imaginat-o cineva, iar restul si-au implementat-o.
Multora nu le e frica de moarte ci de moartea celor mai dragi persoane cum ar fi persoana iubita sau parinti mie personal mi-e frica de moarte dar imi este mai frica de moartea persoanelor mai dragi mie daca asi putea sa mor in locul unei pers. iubite probabil ca as faceo
Nu trebuie sa ne fie frica de moarte atunci cand simtim ca ne asteapta ceva mai bun dincolo de ia!
BuBuRuZa_5540 întreabă: