| MenInShadow a întrebat:

Ne oprim din a ne juca pentru ca crestem sau crestem pentru ca ne oprim din joaca?

Răspuns Câştigător
| JusTMeEmmY a răspuns:

Crestem ca sa cream joaca, depinde cum un om o ia eu consider ca oameni cresc si in acelasi timp inventeza jocuri noi(acum depinde cum considera acel om aceasta joaca ca multi o iau altfel decat considera alti)

11 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Ma joc si acum, bag bete-n spitele de la roti.

NOname
| NOname a răspuns:

Ce mică mă simt!

P.S. Dacă sunt jucăuşă de felul meu, înseamnă că n-am crescut? Sunt un copil pentru că sunt o jucăuşă?

| Vizitiul a răspuns:

Ne oprim din a ne juca pentru ca n-am crescut indeajuns de mult.

| cristi202 a răspuns:

Ne oprim din a ne juca pentru ca crestem - unii nu stiu sa se opreasca si ramin cu ceva din frumusetea copilariei lor pe parcursul intregii vieti.

| FucktheSystem a răspuns:

Niciodată nu te opreși din joacă. Când ești mici te joci cu prietenii, când ești matur cu copii tăi, iar la bătrânețe cu nepoții.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Te poti juca la orice varsta, numai jucariile se schimba.

| Ezyo a răspuns:

Nici una, un adult este un copil deteriorat...happy

| MasterGoldX a răspuns:

Crestem fara sa ne oprim din joaca, si ne oprim din joaca nu pentru ca crestem ci din cauza ca uneori viata e mult mai grea.

| claudia01 a răspuns:

Ne oprim din joaca pentru ca dorim sa fim considerati adulti iar lumea in care traim ne invata, din pacate, ca adultii nu se joaca...

| ことみ a răspuns:

Ne oprim din joaca, deoarece crestem.

| Ra1nman a răspuns:

Aici este o chestiune de viziune; parerea mea este ca omul nu inceteaza niciodata sa se joace! Doar ca, pe masura ce crestem, jocurile pe care le jucam devin mai complexe, mai captivante. Un exemplu de joc nou pe care il jucam cand mai crestem este "jocul de-a relatiile". Multi nu invata sa il joace niciodata. Poate ca la jocul asta ar trebui sa se dea si un manual de instructiuni