| SirNobody a întrebat:

Ne putem vedea membrele, ne putem vedea pieptul, dar nu ne putem vedea pe noi insine. Ce ne caracterizeaza pe noi ca persoana? Daca cineva iti taie o mana, se poate spune ca mana aia erai tu? Cat despre mentalitate, ea se schimba odata cu timpul.

10 răspunsuri:
| Adevarat_Raper_1980 a răspuns:

Nu poti sa spui ca mana erai tu ci doar ca mana aceea este o parte din tine.

| Stefi21 a răspuns:

Constiinta/constienta de sine e singurul lucru care te poate defini ca persoana.Contienta e cel mai mare mister care poate exista.
Problema ta interesanta de altfel a fost deja discutata.Intregul nu e suma partilor sale. Daca demontez un ceas si pastrez cu grija partile sale,pot sa spun ca mai am un ceas? Ceasul nu e suma partilor sale. Fara gandurile ceasornicarului nu ar fi un ceas
O poveste big grinezbatere intre un filozof si un mistic
Filozoful:Omul e suma partilor sale sau nimic din toate acestea?
Misticul care se afla in apropierea unei carute ii spune desjugand boii:Boii acestia sunt caruta?
Nu,raspunde filozoful
Jugul acesta e caruta? intreaba din nou filozoful,demontand jugul
Nu,raspunde,iarasi filozoful.
Oistea aceasta e caruta, intreaba misticul iarasi demontand oistea.
Nu, veni iarasi raspunsul filozofului.
Roata aceasta e caruta? demontand roata intreaba iarasi misticul
Si rand pe rand, demontand piesa cu piesa, aceaiasi intrebare o punea mereu:E aceasta caruta? Pana cand intr-un final tot carul zacea demontat intr-o gramada de piese.
Acum intreaba iarasi misticul:Unde e caruta?
happy

| SirNobody explică (pentru Adevarat_Raper_1980):

Dude, ala era un exemplu', daca ai de gand sa raspunzi, raspunde la intrebare.

| Stefi21 a răspuns (pentru SirNobody):

Ti-am raspuns eu dar nu cred ca ai avut rabdare sa citesti pana la capat happy

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Tu esti tu.Acel corp esti TU.D.p.d.v al lumii in care traim, fara un corp nu existi.Si revin la prima fraza, tu esti TU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca urmezi cateva cursuri in MISA ai sa iti cunosti propriul eu ca pe tine insati laughing

| Biggiesan a răspuns:

Pe tine te caracterizează în mod sigur coarnele. Și nici pe-alea nu ți le poți vedea, decât în oglindă, decât pipăindu-le sau împungându-te cu altul cu aceeași mentalitate ca tine. În timp mentalitatea nu se va schimba mult, e posibil să-ți cadă coarnele și să-ți crească altele mai bourești.

| lolium a răspuns:

Stii citatul acela : "you don't have a soul.you are a soul, you have a body"
corpul e doar o carcasa inauntrul careia locuim noi, si de multe ori ne impiedica sa ne manifestam asa cum ne-am dori.

| Stefi21 a răspuns (pentru lolium):

Nu noi locuim inauntru corpului ci corpul e inauntru nostru.

| RAY a răspuns:

Trupul este al tau in totalitate atata timp cat te poti folosi de el daca cazi intro coma mai bine donezi organe si scapi pe alti de la moarte