| Damian a întrebat:

Neaţa', sa va spun ce mi s-a intamplat astazi in drum spre servici: opresc masina sa imi iau o bricheta de la magazin, la iesire mă opreste un smecher care se rezema de bmw-ul lui, era cam turmentat de la alcol, ma intreaba daca sunt smecher ca vrea sa ne batem, imi ia sapca drept provocare, a trebuit sa imi infig mana-n' gatul lui ca sa o iau inapoi, ne-au despartit lumea de pe strada, treaba e ca nu inteleg de ce s-a luat de mine, probabil ca eu am dacie, el bmw sau nu stiu, chiar nu imi pot explica gest, voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| ionutgradinaru a răspuns:

"Sa nu te certi niciodata cu un prost.Prostul te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta"

13 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

S-a luat pentru că era beat, nu că ai tu Dacie. Nu poţi judeca un om când e beat mort. Aşa am avut probleme chiar cu prieteni, de unul m-am ferit şi a căzut în fund, nu pune la suflet vorbele unui om beat şi nici nu-l lua în serios.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Спинесхиверс Tu vorbesti de suflet? Interesant...foarte interesant!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

De beat, de tampit, de "smecher", sa se dea mare etc, pot fi mai multe. Nu totdeauna actiunile unora pot fi explicate rational. Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am vazut alta figura; niste rromi cu bmv-uri, stateau la vrajeala si interpelau doua tinere frumoase ce treceau pe acolo. fetele s-au uitat la ei si au trecut mai departe.nu-ti spun ce scuipaturi si invective la adresa lor, au binevoit sa scoata acei truditi. dupa parerea lor acele fete trebuiau sa cada pe spate numai vazandu-i langa masinile lor? ma intreb; multe proaste or fi intalnit ei, crezand asa ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil era filozof, om de stiinta, iar cu banii obtinuti din cercetari si-a luat o masina, apoi anticipand ca vei posta aici... oricum, sa zicem ca e adevarata postarea ta, da explica si la mine ce oameni de pe strada v-au despartit, cand sunt sute la ora asta ce zac pe asfalt din motive demne de plans? thinking
Nici eu nu-mi pot explica gestul tau.

| Simona a răspuns:

Pai asa se intampla cu "smecherii" astia...sau cel putin ei cred asta.
Nu trebuiesc luati in seama, ei cauta doar probleme...si incaierari
Stai linistit, nu trebuie sa il iei in seama, iar faza cu Dacia nu cred ca are legatura.
Doar stii ca tara este plina de prosti care se cred "buricul pamantului"

| Floreenofficial a răspuns:

Probabil nu i-a placut de fata ta. vorbesc serios.sau s-a trezit cu fata la cearsaf si n-avea cu cine sa se certe si ai fost omul nepotrivit in locul nepotrivit la momtnul nepotrivit. sad
e bine ca s-a terminat cu bine, fara creiere pe sosea etc. laughing

| foxi a răspuns:

Asta e inceputul si urmarile scolilor moderne stil american! le mai trebuie pistoale!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Apreciez foarte mult felul cum ai reactionat, ai avut incredere in tine si ai reactionat ca un adevarat barbat. Multi dintre noi, in astfel de situatii se pierd si devin slabi. Ar trebui, ca in astfel de momente sa reactionam si sa formam un front comun impotriva unor indivizi certati cu legea.

| Hombre a răspuns:

Trebuia sa te concentrezi putin si sa te prefaci umil cerandu-ti scuze ca ai avut indrasneala sal deranjezi si cant ti se potrivea bine ii ****ai o capatana in mecla sa-i trosnesca toti dinti si sa-si imprastie toti gargauni care ii avea in cap, eu asa procedez, pana sa ma apere legea ma apar eu. Alta data sa nu mai ratezi.

| Laminin a răspuns:

Hei!
Desteptul cedeaza primul big grin
Gbu :]

| ancutsa13 a răspuns:

"era cam turmentat de la alcol"
1. turmentat nu poate sa fie de la ciocolata (TURMENTÁT, -Ă adj. 1. (Liv.) Amețit de băutură; beat.)
2. alcool nu

| thealchemist a răspuns:

Poate pentru ca era beat? nu cred ca avea nevoie de un motiv.