| RAY a întrebat:

Negarea realității este benefica sănătății psihice a unui individ?

Răspuns Câştigător
| PumpkinDoll a răspuns:

Daca nu ma insel, cred ca felul asta de a gandi se numeste split-thinking sau ceva rahat de genul.E un mecanism de aparare, dar cu o limita dupa parerea mea.Iti dai seama ca nu e prea bine sa nu mai faci contact cu realitatea deloc, innebunesti, dai in psihoza.Cel putin asa cred.

33 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin realitate, caci fiecare om isi are realitatea lui sau zona de confort si crede in ce ii este la indemana.

Realitatea este una singura, cea in care toti ne supunem acelorasi legi fizice, aia este realitatea si mecanismul ce nu are cum sa fie contestat!

| RAY explică (pentru Drimmero):

Crezi ca echipa ta de fotbal este alcatuita din martieni rosi?

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Da...patronii spirituali ai echipei sunt insusi reptilienii.

Si tu faci parte din cultul lor ultra secret de care stie toata lumea?

Nici intr-un caz...fotbalul nu inseamna secta, iar suporterii nu sunt sectanti, e ceva mai presus de prostiile astea.

Sunteti iluminati sa inteleg, crezi ca datorita farmecelor nu castigati liga campionilor?

Stii care e asemanarea intre mine si clubul tau? ceva foarte important

Arsenal n-are mentalitatea necesara pentru a castiga Ucl(inca), eu unul prefer sa castige campionatul in viitorul apropiat, ucl a ajuns sa fie o competitie castigata cu arbitraje si prin marketing, nu se mai pune accent pe fotbal din pacate,, d-aia sunt scarbit putin de ideea asta, dar e normal sa-mi doresc ca echipa iubita sa puna mana si pe trofeul ala.

Data fondarii echivaleaza cu data nasterii tale, ai o legatura spirituala si tu, va sa zica...e pura coincidenta.

Jesus, ma bucur ca ti ai adus minte, ai dovedit ca imi esti prieten, eeeeeeee eu glumesc nu cred in asa ceva

Am o memorie de elefant,, nu pot sa uit unele lucruri.

Si ziua Romaniei tot pe 1 decembrie este si cate evenimente n-or mai fi in ziua aia,, dar in perioade mult prea diferite/

Anul asta Romania face 100 de ani de la marea unire, eu as vrea sa va cunosc real, pe cei din lista mea

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru RAY):

Pe mine cel putin m-ai putea cunoaste mult mai usor decat pe ceilalti, fiindca stam in acelasi oras

| Catrice a răspuns:

Da, dacă vrei ca mintea ta sa fie într-o alta realitate decât e corpul.

| RAY explică (pentru Catrice):

Nuuuuuuuuuu fata, negarea realitati,gen banii nu conteaza, fizicul nu conteaza, cancerul nu exista, hiv nu exista, nu moare nimeni, luna e din cascaval

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Faza cu luna e din cascaval e cea mai interesanta laughing
Nu face bine psihicului, ca o data si-o data vei vedea realitatea si apoi intri in depresie.

| Catrice a răspuns:

BRAIN: nu contează banii, nu ai, ești fericit
REALITY: chirie, facturi neplătite, foame...
Brain: no stress

B: nu-mi pasa cum arata X, gras, slab, urat, frumos
R: uite ca asta e cu urata aia...

B: bolile nu exista, sunt doar în imaginația omului
R: xxxxxx oameni mor anual din cauza bolilor incurabile

B: suntem nemuritori și reci...
R: Z s-a aruncat de la etajul 10 și a murit

B: luna e din cascaval, hai sa merg s-o mănânc
R: distanta dintre Terra și Luna e de numai 384.400 km

Ideea e ca dacă negi existenta anumitor lucruri, ai senzația ca ești fericit și împlinit. Pana la urma dacă TU negi existenta unui lucru, a unei probleme, nu înseamnă că aceasta nu exista cu adevărat pentru tine sau altii. Dacă ți-e îți creează satisfacție faptul ca reiese să-ți creezi propriul univers unde totul e perfect și nu se întâmplă nimic, go on! nobody stop you, it's your life.

| Hammurabi a răspuns:

Nu. E doar o adâncire în psihoză.
Benefică e doar înțelegerea unicității tale ca individ.
Și asta o reușești, renunțând a te mai compara cu ceea ce vezi în jurul tău. Renunțând la a mai crede în cutume și idei preconcepute. Renunțând la a te mai ghida după aparențe și la a mai da importanță la tot ceea ce e superficial.

| RAY explică (pentru Hammurabi):

E doar o adâncire în psihoză?

| SG1995 a răspuns:

Nu, de fapt alterare realități e semnul unor probleme natura psihologică. Tocmai ce scrisem asta pe un grup de dezbari religioase de pe Facebook.

| PersonajFictiv a răspuns:

Pe moment probabil are efecte benefice ca sa nu fie un soc un eveniment, situatie ce iti face rau, dar sa nu dureze prea mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.

| IoanaRoman09 a răspuns:

Depinde de fiecare persoana, nu?

| RAY explică (pentru IoanaRoman09):

Crezi ca realitatea depinde de fiecare?

| IoanaRoman09 a răspuns (pentru RAY):

Exact,putem spune si asa : ))

| RAY explică (pentru IoanaRoman09):

Ce ai sacrificat pe 31?

| SG1995 a răspuns (pentru IoanaRoman09):

Adeptă joy of Satan?

| IoanaRoman09 a răspuns (pentru SG1995):

Hmm,oare?

| IoanaRoman09 a răspuns (pentru RAY):

N-ai idee la ce te referi

| SG1995 a răspuns (pentru IoanaRoman09):

Adică face parte din secta "bucuria lui Satan?"

| IoanaRoman09 a răspuns (pentru IoanaRoman09):

N-am* voiam sa scriu... voiam

| IoanaRoman09 a răspuns (pentru SG1995):

Am inteles din prima.Prin "oare" voiam sa transmit ca-i evident din ce secta fac parte si a cui adepta sunt.