| AdrianBica a întrebat:

Niciodata nu o sa fii pe placul tuturor. Daca da, inseamna ca esti un om influentabil sau un foarte bun diplomat. Niste comentarii referitoare la aceasta afirmatie, va rog!

7 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Incepe sa puta a rahat, iar va faceti temele.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu toți avem aceleași gusturi! De aici până a nu putea mulțumi pe toată lumea nu mai este decât un pas.
Pa, pa.

| shadovv a răspuns:

Metafizic vorbind nu este scopul nostru sa fim pe placul tutoror. Aceasta e doar o rezultanta a scopului nostru! Si anume sa fim pe placul lui Dumnezeu. Daca fiecare om ar fi asa atunci am fi pe placul tuturor. Perfectiunea e divina la fel ca adevarul!

| Lauragd a răspuns:

Perfect adevarat.Cei care sunt pe placul tuturor sunt oameni prefacuti care iti spun doar ce vrei sa auzi si nu ce cred ei cu adevarat.Nu au o parere a lor, cum nu au nici prieteni.Detest oamenii care incearca sa intre pe sub pielea ta cand de fapt, in sinea lor, nu dau 2 bani pe tine.In viata e imposibil sa multumesti pe toata lumea, si e pierdere de timp incercand asta deoarece ajungi sa te nemultumesti pe tine.

| Rockart a răspuns:

Bună! Gusturile diferă de la persoana la persoană, gesturile şi ele.De felul de a gândi nici nu mai vorbim.E imposibil ca toată lumea să te placă, să te agreeze pentru că un defect cât de mic trebuie să ai, trebuie să zgândăre pe cineva.Nu e posibil să te placă toată lumea(parerea mea),nici dacă eşti un diplomat, nici dacă eşti uşor influenţabil pentru că după mine, asta înseamna să fi un prefăcut şi puţin naiv.Nu poţi fi perfect!

| Raducu1 a răspuns:

Pai ce poate sa insemne? Ca majoritatea oamenilor de pe Pamant au mai multi oameni care-i plac decat oameni care nu-i plac sau invers.Si unul care sa fie pe placul tuturor(adica infuentabil de-a binelea sau foarte bun diplomat) apare o data la 100 de ani.Adica,,,perfectiunea,,,ca sa-i spunem asa, e rara.Tocmai de aceia, sa nu ne mai plangem ca nu ma place nu stiu cine.Asta e, nu-l bagi in seama.Si daca gasesti unul care e pe placul tuturor, sa nu-l invidiezi, ca nu s-a nascut ca sa fie invidiat de altii(oricum s-ar putea sa-ti placa si tie).

| AnonymousMm a răspuns:

De ce sa te obosesti intrebandu-te asta? La ce iti foloseste sa te placa toata lumea?

Întrebări similare