| 4b a întrebat:

Nimic din universul vietii noastre nu ramane nescolarizat...da ce se intampla cu cei carora nu le place scoala? big grin
O fi Profesorul de vina?big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,ci mintea umana care nu intelege si nu judeca.

5 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

De marii artisti parca am auzit ca ar fi avut cite o muza dar de oamenii de stiinta ma indoiesc serios.

| pwp a răspuns:

Nu cred ca profesorul... unora le place, altora nu big grin

| whatevernvm a răspuns:

Daca nu iti place profesorul automat dispretuiesti si materia, care probabil daca ar fi la fel de bine predata de un profesor cu un caracter pe placul tau, ai intelege-o si ti-ar place. Deci si profesorul are o vina, dar si tu.

| slapnenorocit a răspuns:

Tinand cont e vorba de "universul vietii" asta poate insemna ca nu e strict vorba de un profesor, ci un fel de stereotip, oricine sau orice iti poate fi profesor. So in cazul asta iti "modelezi" tu profesorul.

| mihaitaLGP a răspuns:

Parerea mea, pentru a reusii ai nevoie de doua lucruri. Mediul de viata si legea atractiei.Inteligenta nu se mosteneste, te nasti cu ea.De exemplu, copilul unui tigan poate sa fie geniu, asta nu e suficent. Mediul de viata, traind intr-un mediu de viata necorespunzator, un cartier infect cu niste parinti infecti, acel copil cu toate ca este inzestrat cu o inteligenta fantastica, o sa se dezvolte, o sa ii depaseasca doar pe ei, dar in comparatie cu alte persoane o sa fie doar un gunoi cu toate ca el a avut un potential mai mare, nu a trait in mediul corespunztor. Legea atractie, in viata ai cam ce atragi. Pare, dar nu este o intamplare de ce ai ajuns in fata acelui profesor. Mediul de viata e legat de ce atragi, dorinta de atractie exista degeaba in medii necorespunzatoare. Sau poti avea mediul de viata corespunzator, dar atragi altceva si atuncea o sa ajungi in fata acelui profesor pe care o sa dai vina.