12 răspunsuri:
| miradoniz a răspuns:

I-am spus ca nu o oprește nimeni sa facă o plimbare până în Africa de Sud; ca dacă ma gândesc bine, Yemen-ul e prea liniștit la ora asta... happy

| Klepto a răspuns:

T/A... T/A...
Cum ii vorba aia? Primul pas este sa recunosti ca ai o problema?
Dupa ce i-a fost interzis accesul prin cimitir ca a fost prinsa "la furat de smochine", s-a gandit sa treaca la nivelul urmator necrofilia in grup sau poate este o creatoare de moda sarita de pe fix si vrea sa imbrace mortii asa cum se cuvine.

Gust si eu o gluma, dar asta ii dusa peste limite, daca facea si ea turul Europei cu trenul si prindea Noaptea de Cristal, nu mai facea astfel de glume.

| Skylar a răspuns:

Lasa mai copii in pace laughing vor si ei sa fie interesanti.

| JeSa a răspuns:

Sincer o sa fie si asa, cum arata 'foto'..., dar sa aiba rabdare, toate la timpul lor, daca nu-si ia viata din timp..., ajungand inainte de termen -un schelete in pamant.
Gluma ei, intr-adevar este exagerata.
PS - cica si a visa, mai nou inseamna whistling talent..., omg! tongue

| FucktheSystem a răspuns:

Tipa aia e un troll. Aseară pe chat zicea că se masturbează când se uită la cadavre și că vrea să facă sex cu morții din cimitir. Oricum întrebarea e la T/A deci nu văd nimic ciudat. Oricum nu cred că se refera că vrea să fie moartă acolo ci să aibă niște aventuri cu morții ăiabatting eyelashes. Drăguța de ea.

| miradoniz a răspuns:

@FucktheSystem :hee hee oricum o sa fie servita dacă își dorește cu adevărathee hee dar nu prea credhee hee

| NoChanceForUs explică:

Nevoia de atenție o face să dea foarte rău în penibil.
Însă ce m-a enervat pe mine este că la T/A media de vârstă este de 12-13 ani, iar ea vorbește din necunoștiință de cauză despre lucruri mult peste orizonturile ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca m-am indragostit de fata aia. :X

| AlxMro a răspuns:

In ritmul asta copii la 10 ani or sa se joace "supravietuitorul". Mai ales ii influenteaza jocurile shuters si massmedia "ProTv: 3 tineri s-au sinucis iar un copil de 12 ani a facut pe superman sarind de la etajul 10... " Toate acestea fiind prezentate la ora 17:00...

| BebeStrumf a răspuns:

Xoxo,aia sufera de ea...cauta atentie, e traznita ciudata!batting eyelashessaracuta:*

| Bogdanux a răspuns:

Da ai dreptate, no comment.

Si te felicit inca o data pentru raspunsul ala, ai facut-o praf.

Acum sa pun si eu o intrebare:

Mi se pare mie sau copiii din Romania in loc sa evolueze (de unde atata fericire...) involueaza? Eu asa privesc lucrurile din pacate.

| DudaYeah a răspuns:

Eu mi-am dat seama de coeficientul ei de inteligenta dupa numele sau "RamonaIubesteMortii" straight face straniu. oricum un copil de varsta ei (presupun ca nu are mai mult de 13 ani) nu are cum sa gandeasca matur incat sa isi dea seama ce a zis. a luat un adevar istoric si dureros in ras. nu isi da seama ca acele trupuri au fost ale unor oameni trecuti prin multe chinuri. crede ca daca a postat acea intrebare la t/a este si o intrebare amuzanta. poate daca ar lua o carte cu marturiile unor oameni care au trait acele chinuri si au supravietui (nu ma refer la a fi omorat de viu, dar alte chinuri) i-ar parea rau ca a spus ca ar vrea sa fie printre ei. dar ceea ce m-a socat cel mai tare a fost faptul ca a spus fara nici o jena ca ea chiar si-ar dori sa fie printre acei bieti oameni. dar ce sa spun mai @NoChanceForUs cand ma gandesc ca acesti copii vor fi viitorul tarii. deja ma gandesc cu groaza cum imi va fi batranetea daca picii(copiii) de acum pot gandi asa straight face