Fii atent pare o mare prostie te'ai gandit sa mergi la Biserica sa faci cateva rugaciuni? Asa mai pateam si eu auzeqam voci care ma striga. Poate e o infatisare malefica care nu te lasa in pace de cand te'ai nascut.Ai grija
De ce sa te conving ca nu exista asa ceva ca monstrii cu sange,fantome cand cu siguranta nu as reusi,si o sa-ti spun un singur lucru: cu totii am avut in copilarie teama de intuneric si de ce se poate afla in el, pe unii poate au reusit parintii, cu greu, sa-i faca sa inteleaga adevarul iar altii au descoperit ei mai tarziu, si au invins aceasta frica. Cat despre a doua persoana din tine ea se numeste imaginatie
Ar trebui sa te duci la un psihiatru ca sa faci 2-3 sedinte. Si mie mi se intamplase la fel. Noaptea cand vroiam sa dorm imi era frica sa deschid ochi la fel ca tine. Dar acum a trecut de la sine. Cand ma puneam in pat sa dorm ma gandeam la altceva (ce fac a doua zi sau de ce nu la scoala ) sicces si sper sa iti treaca. funda
:]
Dacă este adevărat ce spui, trebuie să consulţi un doctor psiholog şi să îi explici în detaliu ce ţi se întâmplă.
Si mie mi se intampla la fel cateodata.Stau linistita si ma gandesc la ceva si dintr-o data apare un chip pe perete.Eu imi tin ochii deschisi ca daca ii inchid imi apar si mai multe lucruri.Nu stiu...fa-ti o cruce si gandeste-te la altceva.Incearca sa nu bagi in seama imaginile si in timp (sper ca) vor disparea.
PaharDeSticla întreabă: