| Λl๓a a întrebat:

Noi pentru ce traim?

Răspuns Câştigător
| Asdfasdefta a răspuns:

In viata exista doar 4 intrebari esentiale : Ce este sacru? Din e este alcatuit sufletul? Pentru ce trebuie sa traim si pentru ce trebuie sa murim? Raspunsul e unul singur : dragostea.

| SaveTheNature a răspuns (pentru Asdfasdefta):

Dadeam si eu o funda. Dar nu se mai poatebig grin

29 răspunsuri:
| 334499 a răspuns:

Ca sa experimentam cat mai multe trairi happy

| pyma a răspuns:

Nimeni nu știe.

| KellyGreen a răspuns:

Ca sa te miri tu, pentru asta traim.

| SaveTheNature a răspuns (pentru KellyGreen):

Eram sigur ca se va trezi cineva sa dea astfel de raspunsuri inutile.

| KellyGreen a răspuns (pentru SaveTheNature):

Si comentariul asta al tau sa stii ca e foarte util.

| allepurple a răspuns:

Habar n-am sincer. De ce ne-a facut Dumnezeu, sau de ce am aparut? Cred ca e o intrebare ce ne depaseste si trebuie sa ne gasim singuri propriile scopuri.

| RAY a răspuns:

Ca sa avem cea ne dorim, gandeste daca nu siai dori nimic ce sens ar avea viata? dorinta de a avea te determina sa traiesti viata

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ca sa ne reproducem.

| Wøodenpints a răspuns (pentru suntserios):

Şi asta cu ce ne diferenţiază de animale?

| suntserios a răspuns (pentru Wøodenpints):

Da cine a zis ca suntem diferiti de animale?

| Wøodenpints a răspuns (pentru suntserios):

Pai aşa urlă toţi pe-aici. Că noi am fi mai superiori.

| suntserios a răspuns (pentru Wøodenpints):

Mda... de parca aducem vreun beneficiu lumii. Aerul il poluam, apa o poluam, padurile le taiem. Animalele nu fac treburile astea. Deci suntem chiar mai prejos decat ele.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Pentru a ne trăi visul, pentru a trece prin toate stările (bucurie, tristete) pentru a ne apropia de sfarsit...Se spune ca fiecare zi are o poveste a ei. Si toate amintirile noastre le ducem cu sufletul, la capatul celalalt al vietii ca sa le depănam, poate, intr-o altă viată viitoare.
Uite, tu ai ca avatar, un fluture. El de ce traieste? De ce-i este scris sa moara intr-o singura zi? Au fost trimisi avand menirea sa ne coloreze viata, sa ne mângâie diminetile. Trăiesc o zi cat o viata, cu intensitate fiecare clipă. Oamenii fac oare asa? Cat de mult ne apreciem noi viata in comparatie cu o musculită sau cu un fluturas? Se zice despre ei ca... traiesc doar o zi, dar traiesc CU ADEVARAT!

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Trebuie sa traim pentru Dumnezeu (Elohim).
Asta e rostul nostru.
http://www.biblestudy.org/basicart/why-man.html
Dumnezeu a vrut o familie si a creat omul.
GOD CREATED US FOR HIS GLORY
(Isaiah 43:1-7)
Fiecare suflet apartine lui Iisus Hristos (Yahweh)
Iată că toate sufletele sunt ale Mele. După cum sufletul fiului este al Meu, tot aşa şi sufletul tatălui este al Meu. Sufletul care păcătuieşte, acela va muri.
Ezechiel 18:4
Adica sa iL iubim, si daca iL iubim iL ascultam.
Fiecare om moare.
Şi, după cum oamenilor le este rânduit să moară o singură dată, iar după aceea vine judecata,
Evrei 9:27
Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi; dar să ştii că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată.
Eclesiastul 11:9
Să ascultăm, dar, încheierea tuturor învăţăturilor: Teme-te de Dumnezeu şi păzeşte poruncile Lui. Aceasta este datoria oricărui om.
Eclesiastul 12:13
Unii merg in rai altii in iad:
Omul alege unde merge, daca iL urmeaza pe Yeshua (Iisus) ajunge in rai evident, daca il urmeaza pe diavol ajunge cu el in iad langa demonii lui.
Nu putem sluji la 2 stapani(matei :24)
http://www.youtube.com/......?/playlist

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.
Ioan 3:17-19
JUDECATA:
http://www.youtube.com/watch?v=6138KRaiJsQ&

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu esti tu aia amuzanta-n familie, nu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar tu pentru ce traiesti, whooffy?
Ca eu personal nu pot sa raspund la intrebarea asta... o astept pe aia cu: "voi pentru CINE traiti?"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru muzica lui Enrique Iglesias si Bob Marley love struck

| UbexFlo a răspuns:

Daca nu te superi, eu o sa raspund in numele meu pentru ca fiecare traieste pentru ce crede el.

Eu de exemplu, traiesc sa-mi fac un viitor, o familie, si sa le multumesc parintilor mei ca au avut grija de mine.

| Ađřıαηηα a răspuns:

Heii happy
Traiesc pentru mine! happy [ cam egosit, nu?hee hee]

| poesia a răspuns:

Ne-am nascut ca la randul nostru sa dam viata

| ByaNca26 a răspuns:

Mai bine spus pentru cine traim. iti spun eu : pentru Domnul Isus.

| LittleReasonToSmile a răspuns:

Noi traim ca sa poluam rolling on the floor

| H3ADsHoT a răspuns:

Traim pentru a slujii pe Domnul aici pe Pamant

| biscuiticulapte a răspuns:

Ca sa aiba viata de cine sa-si bata joc!straight face

| AnthRock a răspuns:

Fiecare traieste pentru ceva anume unii traiesc degeaba, alti traiec pentru a face lumea mai buna, alti traiesc "bine", alti traiesc tristi si neintelesi. Traim pentru a realiza ceva, cum a poruncit dumnezeu:...pentru a ne inmulti si a fi buni si fericiti, triam avem momente fericite si mai putin fericite realizam lucruri. iubim, crestem, uram etc.Traim pentru ca avem viata si fiecare are un scop un scop maret si sau unul banal dar pentru fiecare e important uni vor o lume mai buna si lupta alti nu au curaj sa lupte dar uni se trezesc vin la scoala bat copii scuipa profi chiulesc etc. ajung acasa si injura bat nu-si fac temele..si de la capat a doua zi asa suntem noi.Eu unul ma trezesc daca e zui de scoala facteme si plec (mai pierd timpul) daca e week end ascult rock si organizez : ce mananc ce fac unde maduc ziua cui este, fac teme cateodata, mananc, etc. Pot vb despre viata si zice lucruri despre viata cu adevarat pe messenger in privat dar lasa-mi id tau plzzz

| euoarecare a răspuns:

Perpetuum. pentru infinitate.

| MissFosforescenta a răspuns:

Ca sa stam pe TPU.

Întrebări similare