Protonul are masa mai mare decat pozitronul si deci nu au cum sa fie acelasi lucru. Halal fizica la tine Bula. Aproape ca era sa zic ca cunosti fizica bine dar cu acest ultim raspuns proton = pozitron te-ai dat la fund rau de tot cu fizica.
"Nu stiu de ce imi povestesti de musulmanii" - am facut o comparatie intre dumnezeul musulmanilor si dumnezeul adevarat conform cu care este constiinta noastra. Ingerii nu au sex. Ingerii au parte de bucurii superioare bucuriilor omului. Si lor dumnezeu le-a pus un "pom" in univers: femeile pamantene. I-a facut chiar cu capacitatea de a procrea astfel ca inainte de potop s-au materializat in barbati cu pu'le si femeile le-au nascut fii adica baieti. I-a creat cu aceasta capacitate pentru ca dumnezeu nu poate concepe o pu'la fara capacitate de procreere chiar daca pu'la aia este a unui inger materializat in barbat precum Gabriel. Dumnezeu nu a creat entitati cu capacitati incomplete sau incompleti. Dumnezeu nu a creat lucruri incomplete sau cu capacitati incomplete pentru ca dumnezeu la randul lui este complet sau perfect. Ingerii sunt la un nivel imediat superior barbatilor. Ei cand se materializeaza se materializeaza preponderent barbati si nu se coboara mai jos decat barbatul care este "capul" femeii. De aceea ingerii avand aceasta capacitate completa de materializare in barbati evident ca atunci cand se materializeaza au si sex barbatesc si capacitate de procreere cu femeile pamantene. Pe langa asta din acesta uniune au rezultat baieti sau "fii" si NU fiice tocmai din aceste considerente. Din biblie reiese ca dumnezeu le-a pus si lor un "pom al cunostintei binelui si raului in univers" adica le-a poruncit "sa nu se amestece cu oamenii" chiar daca ei au servit si pot servi ca mesageri din partea lui dumnezeu, lucru ce nu inseamna ca se amesteca cu oamenii ci indeplinesc serviciul de ambasadori din partea lui dumnezeu pentru oameni. Din aceste considerente ingerii si si demonii pot servi ca mesageri din starea a 5-a de agregare sau existentiala la nivelul mintii sau creierului omului putand astfel sa induca ganduri vise viziuni in creierul omului.
"Caci Eu sunt prada ta, si rasplata ta nemasurat de mare''." - pai DA! vrea sa spuna ca dumnezeu ii putea da chiar mai mult decat prada.
"Ii faci pe oameni prosti" - nu-i fac eu prosti, se fac ei singuri prosti pentru ca nu mediteaza mult la dumnezeu motiv pentru care nu mai cred in el si o dau cu teoria Big Bang de parca ar fi o teorie fara multe puncte slabe. Eu plec de la ipoteza ca sunteti rationali si nu de putine ori am primit raspunsuri inteligente de la voi. Asa ca astept in continuare raspunsuri inteligente. Multumesc!
"Si adesea scrii numele Domnului cu litera mica" - "dumnezeu" e substantiv comun in biblie. Numele dumnezeului atotputernic este Iah. Apocalipsa 19.
https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Aleluia