Naturale? nostradamus a prezis despre lume inca foarte mult timp de cand noi nu vom mai fi.3 sau 5 mii de ani.de aia sunt sceptic in privinta apocalipsei si asa zisei extinctii a lumii. poate o revelatie care va schimba totul din temelii fiindca tu nu vezi ca lumea asta a timpurilor trecute si actuale nu are nici o logica si nici un capatai? toate sunt haotice si nepotrivite? noi mergem cu valul in virtutea inertiei doar parand ca facem ceva de fapt nu face nimeni nimic? toate merg parca de la sine iar oamenii accepta starea de fapt fiecare multumit fiind acolo unde se afla? vremurile se implinesc intr-adevar asa cum este scris.dar apocalipsa sper sa fie o mare schimbare in bine chiar daca nu toti vom avea parte de aceasta mare schimbare.fiindca probabil nu toti santem demni si meritam sa mergem ma departe. ceia ce pentru marea majoritate semnifica doar idealuri si ganduri mari irealizabile, pentru foarte putini este a doua lor natura si ceva obisnuit.dar sunt putini.
Nu zic ca va veni sfarsitul, dar o mare schimbare la fata a pamantului va fi cu siguranta in viitorul apropiat.Parerea mea.
Sincer,nu stiu dar as fi chiar curios sa stiu si probabil ma voi documenta cum era un om care prevestea viitorul, in vremurile acelea?
Pai intrebam si eu.S-a adeverit ce a spus.Asta conteaza nu? Si daca nu era ateu.Hmm.Oare ce zicea de 2012? o mare schimbare a fetei pamantului parca nu?
AvalohAlyn întreabă: