| Antipaticu a întrebat:

Nu ar trebui sa te bucure faptul ca altii te invidieaza?
Prin acest lucru nu iese in evidenta valoarea ta?

7 răspunsuri:
| elenyss a răspuns:

Daca e sa ne luam dupa Florin Salam si rudele lui cam asa ar sta treaba cu valoarea si invidia...

| mona a răspuns:

C am asa ceva, trebuie sa fim mandri cand cineva ne invidiaza, inseamna ca avem ceva in plus fata de ei

| Bitzy a răspuns:

Buna! MereuhappyDaca lumea e invidioasa pe mine ma simt unica deoarece ii privesc de sus(ei ma fac sa simt asta)Incerc sa nu zambesc in acel moment...imi scapa un zambet*uppss*Iar apoi simt cum acea invidie creste in acelasi timp cu zambetul meulaughingAdor acele clipe:XP.S:Nu uita ca unele pers. pot fi invidioase si daca ai un caiet in plus fata de eilaughingP.pa!

| harciog a răspuns:

Mirosi deacum a blondissima,sa ma ierti. Daca ai timp sa vezi toate astea este o timpenie.Ce treaba am eu cu valoarea mea sau ca altii m-ar invidia(desi cred ca ar trebui sa stau linistit in privinta asta)? Chiar n-am timp sa vad pentru ca viata este asa de scurta incit, oricit as alerga si as face, intodeauna mai trebuie timp si pentru altceva.

| Ichigo a răspuns:

Daca ai avea cu adevarat valoare atunci nu te-ai simti bine cand lumea te invidieaza...in caz contrar valoarea ta este superficiala sau este o valoare falsa

| Downfall a răspuns:

Păi oamenii te pot invidia din diferite motive. De exemplu, unul care nu are prea mulţi bani şi nu-şi permite să-şi ia lucruri scumpe, te poate invidia pentru că porţi nu ştiu ce haină de firmă, iar asta nu înseamna că eşti om de valoare, nu?
Deci, lucrurile pentru care te invidează unii pentru simplul fapt că ei nu au acest lucru, poate fi un lucru fără importanţă care nu te face să fi un om mai valoros.
Şi oricum, nu ar fi inteligent sau respectuos ca tu să te simţi bine şi să te bucuri atunci când ştii că cineva te invidiază, ar fi cam arogant. Trebuie să-ţi cunoşti propriile valori adevărate pe care le ai şi nu trebuie să te lauzi cu ele peste tot.

| elasexygagica a răspuns:

Adorr sa fiu invidiatalove struck

Întrebări similare