| Vizitiul a întrebat:

"Nu conteaza de unde vii. Conteaza incotro te indrepti!" - Brian Tracy
Si va-ntreb: oare locul din care vii, nu este tot locul spre care te indrepti? Nu e aceeasi Marie, dar cu alta palarie?

8 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu conteaza din ce familie vii,conteaza ceea ce vei deveni. Piti sa fi un om bun,sa-ti intemeiezi o familie,sa fii un exemplu pentru copii tai si pentru cei din jur.
@Flav, ai dreptate, toti ne indreptam spre vesnicie.Fie ca crezi, fie ca nu crezi.Asta nu schimba cu nimic realitatea.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Flav,
Nu contează de unde vin, contează că mă-ndrept spre iad.
http://www.youtube.com/watch?v=bNlNZ2T9EeY

| Flav a răspuns:

Eu vin de nicaieri si ma indrept spre oriunde. Nu conteaza unde te-ai nascut, asta face parte din destin, dar ce vei face, conteaza doar de tine.
p.s. - daca raspunde Ema sau Marioara, am voie sa le pronostichez raspunsurile? ''Nu conteaza de unde vin, conteaza ca ma indrept spre cer.''

| MeScorpion a răspuns:

Omul se referea ca nu conteaza ca esti un prapadit subnutrit din Bangladesh, conteaza ce o sa faci pe viitor, conteaza cum evoluezi in viata si conteaza incontro te indrepti, te indeamna sa nu-ti pierzi speranta.

| DianaScorpio a răspuns:

Depinde de fiecare. In principiu nu, nu este "aceeasi Marie, dar cu alta palarie". Gandeste-te de exemplu la un om care dintr-o familie de muncitori ajunge profesor universitar. Cu siguranta ne putem indrepta spre un loc total diferit fata de cel din care venim, insa asta depinde de cum vede fiecare lucrurile.

| BigBang a răspuns:

Da,din punct de vedere stiintific.salut

| buburuzAndreea a răspuns:

Sunt de acord, intr-o oarecare masura, locul de unde vii, este, in esenta, cel spre care te indrepti. In viata, toate alegerile pe care facem au, daca privim in ansamblu, forma unui ciclu.

Fie ca ne dam seama sau nu, trecem prin viata avand in minte modelul parintilor nostri, iar genetica si destinul "ne ajuta" sa devenim, in final, asemeni lor. Sau, ca sa explic mai general, viata pe care o construim pentru copii nostri e infuentata de viata pe care am avut-o noi in copilarie.

Sunt de parere ca toate deciziile pe care le luam sunt influentate de educatia primita, de tot ce am invatat de la oamenii pe care i-am cunoscut, toate acestea reprezentand originea noastra, startul nostru in viata.

| Azazel_2358 a răspuns:

Asta depinde de fiecare in parte...

Întrebări similare