| TylerD66 a întrebat:

Nu credeti ca scopul nostru biologic e reproducerea? Cu cat ne apropiem mai mult de acest scop cu atat suntem mai rasplatiti si mai fericiti.

7 răspunsuri:
| 1onurSimion a răspuns:

Scop nostru consider, și cred eu este să nu ne dezumanizăm, să nu ajungem pentru banii, și "experiențele vieții"săne batem joc de viața noastră sănătatea noastră sufletul nostru, să nu ajungem fără menirea noastră ce firească de a fi și rămâne oamenii și să ajungem săne asemănăm cu animalele sau chiar mai rău...


Dumnezeu nea oferit rațiunea conștința nea lăsat alegerea dea ne diferenția noi oamenii de animale nu să ajung precum ele doar săne înmulțim, și a ne reproducer, Nu sănt în potriva asta, ce vrea să spună este faptul că nu consider că asta este menirea noastră a oamenilor doar săne reproducem asta ar însemna să fim precum animalele nimic altceva n-ar putea semnifica, însemna.


Omul poate fi fericit în multe privințe, dacă rămâne om și nu are alte înclinați nefirești, și alte anomalii care le vedem cu toți în ce hal poate ajunge un om dacă își bate joc de sufletulu lui pentru banii, faimă, validare, atenție, altele...



Eu cred că menirea noastră scopul nostru ca oamenii este să nu pierdem firea omenească, să nu ajungem rătăciți, tulburați, bulversați prin locuri ne menite nouă nesănătose pentru noi oamenii ce ne-ar putea cauza probleme pentru viață noastră, sănătatea noastră, sufletul nostru, să nu ajungem să avem mintea întunecată, să nu ne uităm cu ochii cu intenția cu fapta murdară, mizerabilă, dezumanizată, altor oamenii, să nu ne mai ținem dușmănie în secret iar când ne întâlnim față în față săne urăm numai de "bine" și "fericire",

Săne ținem, păstrăm sănătatea mintală sănătosă fiindcă dacă în mintea noastră dăm naștere gândurilor, cu înclinați, murdare cu intenți pline de frustrări ce pot cauza probleme de sănătate ce pot cauza după gelozia ce aduce și mai grave probleme de sănătate apoi fiindcă ajungem să "trăim" într-o viață plină urâ, răutate, prostie, dușmănie nu ne mai rămâne decât, să ajungem săne asemănăm cu animalele.


Dacă nu ne mai lăsăm Ghidați, conduși de prostia, dezumanizarea care se vrea cu orice preț, se susține la orice televiziune, Aplicație pe care le avem pe telefoane noastre pline de miciuni pline de mizeri care mai de care este "vedetetă""valori""jmecheri" plini de dușmănie, ură în ei care nu fac nimic decât sa promoveze rahaturile și mizerile lor, iar noi oamenii îi considerăm și-l luăm de bine și ne încărcam cu frustrările lor nemulțumirile lor când ei sânt de fapt cauza Adevărată problemelor lor, prin propile lor decizi pe care ei le-au loat în viața lor, și cu cât îi veți urmări pe "răniți" "abandonați " ăștia de pe tiktokul ăla o să fiți prost rău de tot învățați în viață o sa fiți prost rău de tot direcționați în viață fiindcă tot ce este pe Tikokul ăla este numai carnal și care este cel mai "zmardoi" și care este cea mai "frumoasă " și cât mai dezbrăcați, dezbrăcate și nau o lună în viața lor de muncă, apoi ajungeți să credeți toate prostile lor ce vile spune ei, conspirațile cu masonii, reptilieni, sau cu întrebarea asta că "omul ar fi menit doar să se reproducă"și ar fi "fericit " cum săne fie nouă asta doar menirea?"scopul "

| Seba2013 a răspuns:

Poate scop secundar ca primordial este fericirea (lipsa de urat, durere si anxietate). Máxima este ca toti isi vor binele si evita raul. Daca tu vrei sa ridici la rand fundamental acest instinct, mériti sa iti pierzi instinctul de viata si sa ramai cu instinctul de moarte (alterarea).

Fericirea se gaseste in cauza eficienta si finala. In cauza formala se gaseste munca grea si cautarea de recompense. Ceea ce mediu nu poate fi final. In mediu se gasesc problemele iar in final solutiile. Finalitatiile in viata este cauza finala si eliminarea obstacolelor. Tintele in viata sunt altele.

Autarchia ( lipsa de a fii dependent) adica de a te prinde de ceva care iti este exterior sau strain nu iti poate aduce fericirea. Fericirea este atunci cand ajungi suficient. La suficienta ajungi atunci cand treci prin bunurile lumii ca mijloace si ele nu ajung sa te prinda. Impulsul inseamna dependenta (din ciclul motivational) iar contentarea inseamna lipsa impulsului. Contentarea sau autarchia este de urmarit nu impulsul. Iar aceasta contentaré o poti gasi si prin lipsa impulsului, nu doar prin trecerea prin el. Ca daca treci mult prin impuls (ciclul motivational) corpul ti se obisnuieste cu hormonii impulsului iar pe cei ai contentarii ii scade. Sunt oameni care traiesc vesnic nemultumiti. Pentru ca cu cat iti lipesti inima de lucrurile materiale sau traiesti in expectative/anticipari devi nemultumit si iti pierzi multumirea. Iar ceea ce spun aici este adevar universal nu ca copiii modernistilor care vorbesc cuvinte relativista. La razboi de cultura i-am batut, acum trebuie sa ma bag si in política ca incepe sa imi vina gloante si de acolo. Acuma imi vin cu mamele lor politice ca aici pe TPU copiii lor si-au pierdut vocea.

Sigur tu lucrezi la SERVICILE SOCIALE sau la STATUL DE DREPT care v-ati facut o política si clasa sociala inalta si dupa aceea veniti aici la umani sa ne imprastiati mizeria.


Aveti grija la Statul de Drept si la Servicile Sociale ca trimit intre voi oameni camuflati ca sa va diríjeze opinia. De aceea fiii de administratori sunt bine voiosi iar pe voi va considera un strat mai jos (plebei).

| Cinic a răspuns:

Biologic vorbind, da! Dar daca ai un copil, asta nu iti garanteaza fericirea. Nimic nu iti garanteaza fericirea. De fapt fericirea nici macar nu exista! Fericirea este doar un amestec de senzatii pozitive care au un efect de scurta durata.

| shyde a răspuns (pentru Cinic):

Fericirea si scopul sunt concepte total diferite. El a intrebat daca e scopul nostru, nu daca e ce ne aduce fericirea.

Poate sa ti-aduca fericire sau poate sa nu. Dar ca scop, nu ni l-a batut nimeni in cui pana acum. Fiecare isi alege ce vrea. Oricum ne-am casapit toata istoria unul pe altul. Din perspectiva asta ai putea chiar spune ca scopul nostru a fost sa ne ucidem, nu sa ne reproducem. Putem specula la infinit, dar nu este nimic concret sa ne oblige sau sa ne submineze doar pentru ca nu facem copii, deci nu e un scop.

In schimb, de exemplu, biologic vorbind, daca nu dormi la timp, nu faci exercitiu regulat si nu mananci sanatos, in mod sigur te compromiti. Asta e o dovada clara ca scopul nostru ca fiinte biologice e sa ne intretinem. Orice abatere de la asta ne compromite, si se vede clar pe rezultate. Chiar si daca unii rezista mai bine distrugerii, ea tot se intampla, si dai gene stricate mai departe urmasilor tai, daca te hotarasti sa ii faci.

| shyde a răspuns (pentru shyde):

Iar sa tii un regim sanatos, sa faci exercitiu zilnic si sa te mentii in rutina nu e tocmai ceva ce iti aduce un zambet larg pe buze, nu-i asa? Dar din pacate, biologic asta ne e conceptia si asta e ce ne prieste. Zero fast-food, zero carne rosie, zero petreceri, numai legume, fructe, exercitiu, si rutina, astea ne mentin in parametrii in care suntem biologic evoluati sa traim, fara sa deviem in boli si malformatii. Practic, o oroare a relaxarii si libertatii de alegere. O constrangere totala

| shyde a răspuns:

E treaba discutabila, nu avem un scop, avem functii biologice. Ai functia si de a auzi, si de a comunica, si de a te reproduce, si de a merge, si de a face sport, si inca multe altele.

Nu exista niciun fel de a dovedi cumva ca una din aceste functii e un scop al nostru, implantat de catre cineva. Asta ar contrazice libertatea de alegere cu care am fost lasati pe pamant. Nu avem un scop predefinit, noi singuri ne putem da un scop, dar putem si sa nu.

| Dextro808 a răspuns:

Nu.