Ne jucam si noi cu ei dea aruncatul rahatului in curtea celuilalt din cand in cand.Ei ne bombardeaza si ne fac in toate felurile, noi adoptam modul "Strong and silent".Din punct de vedere diplomatic, nici nu concepem sa facem ceva, ca Franta are drept de a vota pentru Romania in spatiul Schengen si bivolii de acolo inca au sperante ca Franta o sa tine cu Romania pe viitor.
Noi nu ne facem curatenie in ograda noastra, vrei ca sa mergem si pe alte fronturi.Se vede acolo patriotism de la astia care au fost alesi sa faca ceva. Sportul national al romanilor este datul din gura, cred ca ar trebui schimbat in datul in gura.
Fac exact ce faci si tu.tu zici ca toti tiganii(cred ca de fapt toti care nu sunt albi, ca atat te duce capul) sunt rai si ei zic ca toti romanii sunt rai.vezi? asta e rasism.si sa nu crezi ca toti francezii gandesc asa dar la cat de idiot esti, cred ca asa gandesti.
Pai. pana la urma, e o lume libera. Era un pamflet, puteau sa spuna ce le dorea inima. Nu inteleg de ce sunteti asa afectati? cand toata televiziunile fac misto de presedinte, priministru, si.toti celalti, pe buna dreptate acum intre no fie vorba.de ce va suparati cand o fac francezii? au terminat la ei in tara, si se distreaza si pe seama poporului roman, nu numa francez. Ce sa.i faci? sa.i omori? da.i dracul
anonim_4396 întreabă: