| SiEuILoveKazimir a întrebat:

Nu este o intrebare, cu atat mai putin ceva amuzant. Mi-am facut cont atat aici, cat si pe alte site-uri pentru a-mi posta intentia si anume:aceea de a ma sinucide.Nu am cui sa-i spun in rest, nu am pe nimeni si oricum, n-ar interesa pe cineva in mod deosebit.Cu atat mai putin pe voi, niste necunoscuti.Nu este un strigat de ajutor, nu este o gluma proasta, sunt gandurile mele, iar ceea ce m-a determinat sa postez este faptul ca ma adresez unor persoane necunoscute care, desi este posibil sa ma judece, vor citi postarea mea si vor afla ca in momentul acesta, cineva, undeva s-a stins din viata...

Răspuns Câştigător
| NickiMinaj a răspuns:

Inca o intrebare la care unii pot sa simuleze faptul ca le pasa.

64 răspunsuri:
| OmNom a răspuns:

Mai gandeste-te la ce vrei sa faci vezi partea buna a lucrurilor si du-te in natura sa vezi cat de frumoase ti le-a dat dumnezeu pe pamant vb cu mama ta despre sinucidere dar sa nu afle ca tu iti doresti asta apoi iti spun eu ca nu ai sa doresti sa pleci de aici de langa noi... mai stai si mai supravegheazaa lumea de aici nude acolo si daca nu reusesti sa treci de aceasta stare tute la un psiholog

| cookie09 a răspuns:

Just one clik please :o3
http://SPAM/u.php?user=Cookie09

| pufulete17 a răspuns:

Sa fim serios. Dumnezeu ne-a dat viata el ne`o ia.si cat de greu ne poate fi trebuie sa trecem peste pentru ca o viata avem si mai multe.trebuie sa profitam de ea la maxim si ce o fi o fi.nu mai conteaza! nu merita sa te sinucizilaughing

| EmaS a răspuns:

Draga mea. Dumnezeu te iubeste.El te-a creat dupa chipul si asemanarea Lui.El a dat pe Isus sa moara pentru tine ca sa fii rascumparata din blestem si pacat.A platit un pret cu sange sfant De ce sa-ti dai sufletul celui rau? Cheama-l pe Domnul Isus in viata ta.El doreste mantuirea ta.El ti-a pregatit un loc in cer, ca acolo unde este El sa fii si tu.Aceste ganduri vin de la satan care este tatal minciunii.El iti spune ca nu ai valoare,ca nu esti iubita,ca traiesti fara nici un scop. Dumnezeu iti spune ca ai mare pret in ochii Lui,ca esti iubita, ca iti poarta de grija, trebuie doar sa il chemi in ajutor.Sa stii ca moartea nu este o rezolvare. Abia acolo incepe vesnicia.De ce sa traiesti o vesnicie in iad sa chinui departe de raiul lui Dumnezeu unde este pace fericire si bucurie in Duhul Sfant? Vino la Isus nu mai astepta.Cheama-L sa intre in inima ta si vei primi pacea Sa care intrece orice pricepere.Vei avea un scop in viata, un viitor si o nadejde. Dumnezeu sa-ti ajute.