| Inferno a întrebat:

Nu exista bine sau rau, exista doar putere. Fals sau adevarat.

Răspuns Câştigător
| Geass a răspuns:

Binele şi răul sunt convenţii ale oameniilor, cine are putere le poate face pe amândouă fără să ţină cont de ceilalţi.

7 răspunsuri:
| youaremyfavouritecolour a răspuns:

Asta numai Dumnezeu stie......atat binele cat si raul pot fi la orice pas si la orice ora...iar puterea e in fiecare dintre ele

| raymusik19 a răspuns:

Puterea de a face bine sau rau este in mainile noastre http://www.youtube.com/watch?v=uPtW4c1PJao

| 4b a răspuns:

Ai in fata ta, binele si raul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite caz concret. Azi am facut bine ca am bagat in mine o pizza, da' a fost rau ca n-am avut si o bere la ea. Asta-i dovada ca exista si bine si rau.

| Cllausz a răspuns:

Exista doar perspective asupra realitatii creata de fiecare in prezent prin alegerile constiente sau inconstiente pe care le face. Puterea tine numai de mental.

| JesterRO a răspuns:

Puterea poate fi folosita pentru a face bine sau pentru a face rau, e simplu. Sau pentru a face si bine si rau, depinde ce vrea fiecare om puternic.
Iisus a fost un om puternic, uite ca si in ziua de azi se vorbeste de el. A fost atat de intelept si destept incat lumea l-a urmat. Pacat ca invataturile lui au fost transformate in povesti si nimeni nu le mai crede. Si pacat ca Biblia e interpretata la propriu, si acum unii cred ca exista cineva in cer care arunca cu fulgere in noi daca nu suntem cuminti.
Deci, cred ca prostia domina puterea. Sau prostia ESTE o putere...
Hmmm, vast subiect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fals