anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu-i asa ca oamenii se injosesc crezand in teoria evolutionista in care se afirma ca omul are ca stramos un animal urat preistoric?

61 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un animal prost si urat preistoric.

| thereisnothingleft a răspuns:

E si mai josnic sa crezi ca primii oameni au fost creati din tarana si dintr-o coasta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru thereisnothingleft):

Macar tarana aia nu poti sa-i spui ca e neinteligenta. Iar coasta aceea apartinea unui barbat inteligent si frumos si nemuritor. rolling on the floor

| Pabibabum09 a răspuns:

Trebuie sa amintesc ca trăim intr-o lume in care fiecare are libertate de opinie, in care fiecare poate sa creadă in ceea ce dorește. Cred ca prin asta am împăcat pe toata lumea.winking

| Adry05 a răspuns:

Fiecare crede ce vrea, nu ai tu dreptul sa zici ca se injosesc pentru opiniile lor.

anonim_4396

Nu vezi ca gandesti putin? In teoria evolutionista se sustine ca omul a aparut doar din materie moarta sau anorganica. rolling on the floor

| BroascaCuElice a răspuns:

Teoria evolutie nu zice faptul ca oamenii se trag dintr-o maimuta, ci faptul ca oamenii si maimutele au avut un stramos comun

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Pabibabum09):

Nu poti sa impaci pe toata lumea orice ai face. Insa intentia ta e buna. Eu am exprimat un adevar despre acest fel de injosire ce murdareste constiinta omului.

| thereisnothingleft a răspuns (pentru anonim_4396):

Stii tu cum era exact acel barbat? E cam ciudat laughing thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru BroascaCuElice):

Eu nu am zis nimic despre "maimuta ca stramos comun" ci despre un animal prost si urat preistoric.

| thereisnothingleft a răspuns (pentru BroascaCuElice):

Daca el intelege altceva, asta e. big grin

anonim_4396

A fost in stare sa dea nume la animale, era capabil sa lucreze pamantul. Se subintelege ca era frumos. Un barbat nu e un animal prost si urat asa cum este reprodus "stramosul comun" in cadrul teoriei evolutioniste.

| peperonies a răspuns:

Omul nu vine din maimuta dar se indreapta cu pasi repezi spre ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inca mai sunt tineri care cred in zei? Sau esti din ceva sat uitat de lume?
De ce nu va treziti o data, e mult mai prostesc sa crezi in prieteni imaginari idiotule.

| Speed99 a răspuns:

Atata gunoi intr-o singura postare...

Teoria evolutiei ti se pare absurda? Ar trebui sa iti recomand o carte de povesti nemuritoare amice, da' cred ca deja ii stii numele.

Teoria evolutiei este sustinuta pe o fundatie stiintifica. Este scris in gena speciei noastre ca am evoluat din bacterii, in decursul a sute de milioane de ani. Teoria creatiei este sustinuta de o carte scrisa de niste muritori de rand, in urma cu peste 2 milenii, atunci cand oamenii credeau ca pamantul este plat si ca soarele se invarte in jurul acestuia.

Dar desigur, tot eu ma injosesc cand iti spun realitatea. Pana la urma nimic nu se compara cu o poveste cu zane.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru anonim_4396):

52% din oamenii de stiinta sunt atei. Procentul nu poate fi luat drept obiectiv, cei care isi declara credinta in divinitate sunt persecutati, concediati etc. Sforile sunt trase la nivel de politica marxista a occidentului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Speed99):

O specie de animal prost si urat preistoric care a disparut si nu are nici o legatura genetica cu omul.

In Biblie este scris ca Pamantul e sferoid si NU este scris ca Soarele se roteste in jurul Pamantului. Tu nu intelegi corect Biblia.

anonim_4396

Pozele cu acel animal prost si urat sunt rodul imaginatiei unor oameni.

| Speed99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si tu nu imi intelegi corect punctul de vedere.

Nu am spus ca s-a scris in Biblie ca Soarele se roteste in jurul pamantului, dar efectiv asta credeau oamenii in acele timpuri. Cu acest argument am vrut sa evidentiez faptul ca oamenii nu erau cei mai "intelectuali" in acea perioada.

| xerxes1 a răspuns:

Te injosesti mai mult sa crezi in serpi vorbitori, magarite care vorbesc si spiridusi invizibili.

| AdrZma a răspuns:

ABERANTA TEORIE LIPSITA DE SCRUPULE LA ADRESA LUI DUMNEZEU!
Odată o maimuţă din evul anecdotic,
Venind la sfat pe-o creangă de arbore exotic,
A explodat: „Surate, sunt foarte ofensată
Că-n jungla hominidă superevoluată
A apărut o teză, vădit maliţioasă,
Că Homo ar descinde din stirpea noastră aleasă...
Eu protestez sălbatic, rănită în mândrie,
Că se propagă-n lume asemenea prostie.
Dacă-ntâlniţi un singur nepot pitecantrop,
Atunci, pentru banane să vă urcaţi în plop…
Nu sufăr comparaţii cu tristul regn uman,
Sunt mulţumită, nene, ca-s pur orangutan.
Eu, chiar să mă oblige în vreun laborator,
N-aş deveni port-bâtă şi nici informator;
Şi cum progenitorii maimuţă m-au făcut,
Sper să n-ajung ca omul, un josnic involut!
Păi, s-a văzut vreodată la noi atâta ură?
Oare la noi se minte, se-njunghie, se fură?
Nu veţi vedea prin lume, cât timp purta-vom coadă,
Gorile divorţate şi prunci lăsaţi pe stradă.
Cine-a văzut în hoardă vreun iraţional
Tâmpindu-se cu droguri, sau homosexual?
Nu inspirăm Marlboro, nu traficăm muniţii,
Nu prea avem ştiinţă, n-avem nici superstiţii,
Nici cârciumi, nici spitale, nici case de nebuni,
Şi nu plătim pe alţii să facă rugăciuni.
Aţi întâlnit prin codri vreun cimpanzeu beţiv,
Gibon care să-njure sau pavian parşiv?
Cât am umblat eu creangă, scuzaţi, n-am observat
În obştea simiască, cocotier privat,
Nici garduri şi nici paznici, nici pui murind de foame
Sau omorâţi în taină de aşa-zise mame.
Lipsesc şi teroriştii, n-avem corupţi, nici duri,
Nici ţări, nici prim-miniştri pe care să-i înjuri.
La mondiale suntem cu mult în urmă noi,
Încât n-am fost în stare de nici un prim război.
Noi n-am avut ev mediu, ci numai mediu pur,
Lipsit de inchiziţii, de orizont obscur,
Noi n-avem drepţi în temniţi, nici versuri puse-n lanţuri,
Nici chefuri după care să ne culcăm prin şanţuri.
E drept, n-avem miliţii în junglă, dar nici mafii,
N-avem un staff al morţii, n-avem nici măcar stáfii!
(E trist s-ajungi vreodată privit la Zoo Park
Dar maxima ruşine-i să pui pe alţii-n ţarc).

Eu vă invit pe toate acum la raţiune:
Nu promovaţi această credinţă de minune;
Să nu apară-n junglă manipulări în masă,
Cu dogme şi partide în lupta lor de clasă.
Mă tem că ne pândeşte o nouă cruciadă,
O convertire a hoardei în monştri fără coadă.
De-o să vedeţi vreodată c-am coborât din pom,
Maimuţărind făptura care îşi zice om,
Opriţi-mă la vreme, să nu evoluez
Şi, ajungând ca lumea, să nu ştiu ce să crez.

I-adevărat că omul a coborât, ca soi,
Dar, bre, fiţi rezonabili, n-a coborât din noi!

anonim_4396

Oamenii care au scris Biblia nu erau prosti si pe langa asta au fost inspirati de Dumnezeu ca sa scrie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru xerxes1):

Omul nu le poate vedea pe toate cate exista. Sarpele si magarita erau doar marionete insa cei care vorbeau erau fiinte mult superioare omului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Animalul acela prost si urat traia intr-o mizerie crunta si mult mai rau decat cel mai taran om din cel mai izolat catun.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AdrZma):

Ce ai exprimat tu aici este scris pe scurt si fara atata poezie lunga rimata in Biblie: "pentru omul rau NU EXISTA om bun." rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AdrZma):

Oamenii rai au ajuns asa pentru ca s-au indepartat de Dumnezeu. Prin om bun inteleg om care asculta de Dumnezeu si nu de alt om si care desi se lupta cu imperfectiunea ajunge de o domina cu ajutorul lui Dumnezeu.

Exact,e doar o metafora, ca doar nu vorbeau cu adevarat. happy

De aceea, majoritatea religiosilor, mai ales cei ortodocsi au iesiri violente pentru ca nu se roaga suficient de mult lui doamne-doamne...ba chiar se indeparteaza de el sad

| Clorox a răspuns:

O sa provoci cearta cu intrebarile astea, eu nu zic nimic... Daca crezi intr-o divinitate te rog, pastreaza pacea pe acest site si nu ne baga pe gat doctrinele tale.

| CuriousStuff a răspuns:

Exista in ziua de azi animale mai urate si mai preistorice decat cele din care am evoluat, si vor sa li se spuna Oameni. Asa ca ce vorbesti? Si crede-ma pe cuvant ca in ziua de azi exista oameni mai involuati decat acei stramosi ai nostri. Fa un experiment, daca vrei, fa un copil si arunca-l in junga, nu-i da nicio educatie, si vezi daca o sa se comporte ca un om sau ca o maimuta dupa ce face varsta de 10 ani. *spoiler* o sa se comporte ca o maimuta, si sa-mi explici de ce se comporta ca o maimuta si nu ca un om, daca noi suntem perfect separati si nu avem nimic in comun cu animalele astea. Vreau explicatia (biblica, daca vrei).
Si posteaza intrebarile astea la religie, de acum, nu la stiinta...