Exista multe specii de viermi, si sunt complet diferite de speciile de muste. Musca depune oua, din care ies larve, care SEAMANA cu viermii si au aceasta denumire populara.
Ce cunosti despre insecte? Insectele asa ca idee depun oua,din acele oaua la majoritea insecteleor ies larve,adica viermii aia de care tu spui din acele larve (viermi)iese altceva,dar mai intai se face cocon,acolo in acel cocon are loc transformarea,metamorfoza si apare insecta adulta,care zboara flurii fac viermi,mustele fac viermi si tot asa.
Coropisnita nu face viermi,aia face oua si din oua ies direct coropisnite pui,mici cu sutele.
Musca cireselor este o musca dar face viermi ,adica larve,musca depunde ouale direct in fructul abia format,uneori chiar in floare,astfel incat atunci cand oul ala eclozeaza fructul este matur,adica cpt,adica numa bun de mancat de catre larva iesita din ou,asa maninci tu larve odata cu ciresele asa consuma animale vegetarienii,dar ei se dau loviti ca nu pun gura pe animale,dar mananca oua de animale si larve la greu,chiar daca fara sa stie,altfel ar fi fost morti
Cand invatai clasificarea organismeleor, era asa in mare Regnul-vegetal si animal, apoi dupa regn urma stiu si eu, sub, sau ce mai era nici eu nu le mai stiu, apoi clasa, apoi familie etc bla bla.
La clasa insecta acolo spune reguli generale si spune si despre chestia asta, spune ca au 3 perechi de picioare, ca majoritatea depun oua din care ies larve, adica viermi cum le zic oamenii in genral si etc.
Viermii sunt animale inferioare, ca e adult ca e pui zii cum doresti arata la fel, fara picioare, fara ceva dur, este un nevertrebat.Si insectele sunt tot nevertrebate dar sunt mult mai evoluate ca viermii,au organe de simti bine definite,au organe bine dfinte etc. Exemple de viermi-rama este un vierme,apoi aia intestinali sunt viermi,Tenia, mai stiu eu care mai sunt.
Oamenii le zic viermi la toti, tot ce arata asa ca un vierme este numit popular vierme, deci nu fa aceiasi greseala ca majoritatea.
Fluturii aia foarte frumosi, tot viermi ies din ouale lor, adica larve, alea care consuma frunzele din pomi apoi deodata bum iese un fluture, nu-ti vine sa crezi asa ceva
Inferno întreabă: