Ai vazut tu specii noi aparand? Eu am vazut numa ca ele dispar, dar nici una noua aparuta .Si nu vad legatura dintre raceala si evolutie, sistemu imunitar etc.La fel de bine omu si tot ce se afla pe aceasta planeta, adica viata sa fi fost adusa aici de altundeva, deci nu a evoluat nimic aici.Aceasta teorie este la fel de valida ca si teooria evolutiei,dar fiecare crede ce vrea,deocamdata nici una nu are vreo dovada clara.
Iara ce spui tu ca un animal nu va fi ca un om niciodata, normal, omu a facut restul, adica plante animale, de fapt au venit aici odata cu el, adica cu noi.Sistemu imunitar nu este nici o dovada la nimic, ala este un sistem care are un rol, se ocupa cu corpurile straine intrate in interiorul organismului.Boala cei aia boala? Oamenii au generalizat si zic astazi boala la orice dar cati stiu cei aia o boala, se pare ca nici tu nu stii.Deci cand ai o boala sistemul iminitar nu are absolut nici un rol, nu vad ce rol ar putea avea. Daca tu stii altceva zine si noua.
Deci la fel de bine viata ar fi putut sa fie adusa pe planeta asta de cineva, aici sa nu fi evolut nimic, asa si se vede.O sa raspunzi evolutia are nevoie de milioane de ani.De acord cu tine.Acum 1 miliard de ani o specie ar fi luat-o in alta directie, spre o noua forma? Sigur zi de zi de acum miliarde de ani orice specia putea sa schibe directia, iar noi astazi am fi observat aceste specii noi aparand zilnic nu asa una
Omul de cand se stie nu a vazut aparand nimic nou, ba dimpotriva dispar specii.Mamutii nu au luat-o in alta directie ca astazi sa vedem altceva in loc. Elefanti or sa dispara,rinocerii la fel si nu o sa vedem nimic, dispar si duse de suflet or sa fie.
Nu trebuie sa fii neaparat religios sa ai indoieli la anumite teorii, pana la urma de aia si se numeste teorie, ca sunt doara vorbe, ca nu s-a stabilit nimic clar, nu sunt dovezi clare si acceptate de majoritatea.Deci pana una alta odata ce se numeste teorie este clar cu ce avem dea face.
Cate teorii nu au fost infirmate dupa ani buni, balamuc, deci si asta ar putea sa fie gresita.Adaptarea la mediu este ceva reala, dar sa faci din tantar armasar nu prea cred
Inferno spune ca si pamantul invartindu'se in jurul soarelui tot o teorie este .Ok asa o fi dar noi vedem soarele, s-a trimis sonde care vad marimea unui corp ceresc.Viata o vedem asa si mai departe, vedem ca dispare numa, de aparut ciuciu .
Singurele specii aparute sunt cele aduse la viata de om, ca plante, viermi chestii de genul asta.
Pentru ca in realitate, involuam.
Uita-te si tu la ce se intampla in jur si in lume.
Microevoluția este procesul în urma căruia au loc schimbări în cadrul materialului genetic, în urma unor influențe externe. Spre deosebire de macroevolutie, care nu poate fi observata, microevoluția este un proces biologic observabil și reprezintă dovada schimbării caracterelor organismelor în timp. Microevoluția poate fi uneori confundată cu adaptarea. Microevoluția este folosită atât în evoluționism, cât și în creaționismul științific. În urma microevoluției apar noi subspecii, uneori chiar specii. Microevoluția este cauza speciației.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Microevolu%C8%9Bie
"Inferno spune ca si pamantul invartindu'se in jurul soarelui tot o teorie."
Nu eu o spun. Comunitatea stiintifica o face.
http://adsabs.harvard.edu/full/2010MSAIS..15..187T