Bai nu ma-nerva ca ies in strada auzi? Revolutie fac.Cum sa taie din pensii si salarii? Ce daca s-au mai nascut citiva bugetari? Sa tipareasca bani ce, Iliescu cum facea? Ce treaba avea romanul cu nivelul de trai ca era tot ala daca i se dadea impresia ca era mai bogat cu citiva banuti?
Nu cred ca e cazul sa-l citezi pe Kennedy. America anilor 60 nu e Romania anilor 2000. nici macar America de acum nu mai e ce a fost, iar Romania merge in jos, si inca repede. cu taierea pensiilor cred ca e clar ca nu trebuie sa te ingrijoreze ca nu faci destul pentru tara, pentru ca de fapt tara ta nu face nimic pentru tine.
Cred ca nu din cauza noastra s-a ajuns aici, acum sa puna bani la buget cei ce au generat aceasta situatie, nu au stiut sa gestioneze eficient banul public, au dat bani la unele ministere(ex. turism) cand puteau creea locuri de munca macar pentru o parte din someri.Au promulgat legi care nu se pot pune in practica, au promis multe ca sa fie alesi iar acum trebuie sa platim noi pentru prostia lor.In varianta ca trebuie sa fim solidari nu inteleg logica pentru care cei cu venituri mici sa fie "penalizati" la fel ca cei cu venituri mari, de ce nu se face gradual in functie de veniturile fiecaruia? Dar astea sunt discutii, oricum fac tot cum vor ei.
Revolutie! Revolutie! Revolutie striga toata tara! Nu o auziti? Revolutie!
Nu si la noi mysterio.la noi toata suflarea asteapta sa le dea statu.nu si cei din sistemu privat.ma bucur ca muncesc si ma bucur de banii munciti de mine.cat sunt de putini sunt foarte valorosi, fiindca SANT MUNCITI.nu sunt nici bugetar, nici parazit, nici pomanagiu nici alta rasa. sunt muncitor.si ma bucur ca sunt. iar cu tara, ma inteleg bine.traim intr-o simbioza perfecta. ea imi ofera posibilitatea de a plati, si eu ma conformez.
Aceasta este valabila mai mult pentru guvernanti pentru ca ei administreaza banul public si tot ei il fura cel mai mult.Acesti hoti trebuie sa dea primul exemplu de seriozitate dar ei ce ne arata, cum inventeaza lucrari de cele mai multe ori inutile si folosesc firmele lor pe numele altora.Sunt zeci de sosele unde stratul de asfalt nu depaseste 2 cm si prin acte este trecut strat de uzura de 7 cm. km de autostrada 80 milioane euro de zici ca este placat cu aur, vezi cazul Mischie gaura banului public sute de milioane euro si seful lui Mitrea nu stie nimic contabili nimic nimeni nu stie nimic, si tot felul de matrapazlacuri
Deci eu de pe la 9 ani tot am ideea asta : cum naiba sa lucrezi pentru. stat, sa muncesti pentru. niste oameni inapti ( vedeti si voi ce stiu politicienii nostri ), sa-ti incredinteti munca si veniturile in mainile lor, sa-ti incredintezi viitorul intr-o pensie privata?( care poate da faliment )Fratilor, nu va opreste nimeni sa mergeti la privat, sa incepeti voi o treaba, sa plecati in alta parte unde nu aveti de aface cu ratati, etc. Voi ganditi prea mult macro aci ( desi nu stiu cata idee aveti despre macroeconomie - vezi la anonim cu tiparirea banilor...= creste inflatia si preturile, nu realizam nimic ), ganditi-va la voi, ganditi micro. Trasatura importanta a oamenilor care au reusit : nu gasesc scuze. Ce-i aia, m-am nascut in tara unde nu trebuie ( puteai sa te nasti in africa ), statul e de *** ( du-te in alta parte, puteau sa fie mai idioti, ca grecii ), etc. Poti zice sincer ca daca ai muncit indeajuns, ai fost indeajuns de creativ, de inovator, nu ti-a fost lene, nu ai reusit? Parerea mea. Bafta tuturor.
Baubaulica ...bine tu... putini in tara asta sant care inteleg ce ai spus tu aici.
baubaulica a răspuns:
Nu si la noi mysterio.la noi toata suflarea asteapta sa le dea statu.nu si cei din sistemu privat.ma bucur ca muncesc si ma bucur de banii munciti de mine.cat sunt de putini sunt foarte valorosi, fiindca SANT MUNCITI.nu sunt nici bugetar, nici parazit, nici pomanagiu nici alta rasa. sunt muncitor.si ma bucur ca sunt. iar cu tara, ma inteleg bine.traim intr-o simbioza perfecta. ea imi ofera posibilitatea de a plati, si eu ma conformez.
AvalohAlyn întreabă: