| dmess a întrebat:

Nu le ajunge femeilor ca le-am dat drept de vot? Acum vor sa primeasca flori si cadouri! Voi, necesitati existentiale, nu vi se pare ca va da omul un deget iar voi luati toata mana?

Răspuns Câştigător
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Tu esti dovada vie ca nu orice ejaculare merita si un nume.

61 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

What's up Mann? Okey...esti suparat ca vine ziua femei si tu esti barbat si nu primesti nimic,dar tu trebuie sa dai,sa stii ca asta nu e ineaparat sa faci,asta face doar cine vrea,daca tu consideri ca pentru tine o femeie nu semnifica nimic si nu vrei sa ii dai cadou si flori,nu se supara nimeni sa stii,e alegerea ta,fiecare crede asa cum vrea, nu are nimeni vreo anume obiectie despre ceea ce crezi tu, ai acest drept de a credea si a spune tot ce iti doresti.

| Doar1îngeR a răspuns:

Doamne.Tot dau de intrebarile tale stupide.
Cu ce ti se pare tie mai prejos femeia decat barbatul de ai impresia ca nu ar trebui sa avem drept de vot?
Iar flori si cadouri...ne sunt oferite sau le furam? Iar tu ca barbat(ma cam indoiesc de asta) nu esti obligat sa oferi cadouri si flori...le oferi de placere.

| Blondamea a răspuns:

Imi pare rau draguta sa iti spun dar daca noi nu am fi voi nu ati exista pe pamant pentru ca noi dam nastere la copii indiferent de sex

| Robert a răspuns:

Nu le-ai dat tu omul cavernelor, l-au castigat singure. Femeia fiind dupa spusele tale o necesitate esentiala m-i se pare normal.

| Roshketz a răspuns:

Hey, asa cum tu iti doresti un cadou de ziua ta si o femeie isi doreste un cadou de ziua ei. Dar aici intervine si modul vostru de interpretare: nu trebuie sa ii cumperi mamei/iubitei o masina sau o casa ori fel de fel de bijuterii, care mai de care mai scumpe. Poti face o bucurie si cu un simplu buchet de ghiocei, important e sa fie din inima! Si gandeste-te ca tu, nascut fiind din femeie, ar trebui sa fii recunoscator ca traiesti si ca mama ta (ca si alte miliarde de mame de pe planeta asta) te-a purtat in pantecele ei 9 luni, ti-a dat viata si te-a crescut cum s-a priceput ea mai bine. Gandeste-te putin acum: nu cumva merita putin mai mult decat dreptul la vot?happy

In orice caz, poti fi fericit: pe 5 mai se sarbatoreste ziua barbatului si atunci poti cere si tu cadouri (si chiar si flori daca iti plactongue)

| Giulia_4515 a răspuns:

Auzi, cu ce sunt bărbaţii mai presus decât femeile că tot nu înţeleg?
Şi noi avem dreptul la vot ca şi voi, bărbaţii...sau ce dacă suntem femei trebuie să ni se aplice un regim special? Să ştii că suntem egali din orice punct de vedere, pentru că nici unul nu-i mai bun decât celălalt.
Cât despre cadouri şi toate celelalte, eu una nu am pretins să primesc cadouri sau flori şi sunt sigură că mai sunt şi alte femei care nu pretind nimic, doar respect (ceea ce mi se pare un lucru cât se poate de normal din partea ambelor sexe). Dacă primim cadouri înseamnă că cei din jur ne apreciază, şi eu am impresia că este un lucru foarte frumos! Pe de altă parte cum ziua bărbatului este în fiecare zi, măcar o zi ne-am permis să ne-o dedicăm nouă, ceea ce pentru unii bărbaţi văd că pare o ofensă...

| elasexygagica a răspuns:

Misoginule phbbbbt

| Robert a răspuns:

PrInTeSaDeRoMaNiA si tu crezi ca un copil il faci cu degetul? Daca da atunci vezi sa nu faci tripleti sau gemeni.

| Thunder a răspuns:

@PrInTeSaDeRoMaNiA."Imi pare rau draguta sa iti spun dar daca noi nu am fi voi nu ati exista pe pamant pentru ca noi dam nastere la copii indiferent de sex "

Asta e cea mai mare tampenie pe care am auzit-o azi. rolling on the floor Gandesti inainte sa vorbesti?

| Flav a răspuns:

Tu ai descoperit America? Multumeste-i mamei tale ca ti-a dat viata, ca te-a sters la fund, ca la urma urmei, tot de la o țîță ai supt si tu!

| PhaseMorphXR a răspuns:

Da mai, chiar asa happy

Ce bine le-ai zis-o, go dmess, go! =d> Pune lucrurile la punct ca nu se mai poate asa happy

Răspuns utilizator avertizat
| Pomar a răspuns:

Nu te obliga nimeni sa dai flori nimanui...este o traditie pe care o poti respecta sau nu.sexele ar trebui sa fie egale in drepturi; in america aceasta ëgalitate"este mult mai mare de cat in Romania, de exemplu daca un barbat tine unsa unei femei toata lumea se holbeaza la el. oricum tu poti alege daca vrei sau nu sa respecti traditia...

PrInTeSaDeRoMaNiA nu prea sti care este rostul sexului nu?

"eu nu incerc niciodata sa pun lucrurile la punct, ba din contra. "

Mi-au dat lacrimile de la atata profunzime... day dreaming

| Vizitiul a răspuns:

Zbenguici -Dar acela care judeca, merita un nume?

| MidnightLady a răspuns:

Da, ai dreptate. Noi, nesimtitele, va luam toata mana. Dar ce faceti cand va vom lua ambele maini? Si fara maini, si fara femei...cam naspa, nu? Nu-ti mai ramane decat yoga.

Funda pentru Zbenguici, funda pentru Zbenguici... omfg! omfg! "lacrimi"
rolling on the floor rolling on the floor

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Promotie- chiar iti doresti sa ma justific in fata ta? O pot face cu tine, insa nu ma adresam tie. Sau tie iti place sa stai in ofsaid?

| Bya132 a răspuns:

Nu te obligă nimeni să dai o floarewinking.
Întrebarea ta e stupida.

| cryssa a răspuns:

Tu ne-ai dat drept la vot ba?
pentru intrebarea asta stupida, fiecare userita de pe TPU merita o cutie de bomboane de la tinephbbbbt
chiar daca ai facut un cont la caterinca o insulti pe mama ta ba!

Apache
| Apache a răspuns:

TPU facem o raportare in lant sa scapam de idiotul asta? sau preferati vechea poveste cu pistolul la tampla?

| Leocerba a răspuns:

Apache,de acord!
(tinand cont ca asta isi doreste si ca ne-o cere de cateva zile)

| ExistaMosCraciun a răspuns:

@Leo, Apache, ma bag si eu!

| NoChanceForUs a răspuns:

Toata lumea vrea sa-l scoata pe @dmess, dar @dmess nu moare, el se transforma.(si uite asa maine TPU va avea un user in plus complet incognito.)

| DeEAஐ a răspuns:

Bai chestie da-ti foc!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Propunere oficiala si al naibii de serioasa pentru Stela si Catalin: Faceti-l, frate, pe @dmess, expert, ca e cazul. E trollul perfect si e pacat sa nu fie rasplatit cumva pentru eforturile depuse spre binele si propasirea TPU.
@dmess: nu-i asa ca te oftici?

| DorelSudoru a răspuns:

@dmess esti in depresie sau ceva?laughingdaca nu vrei nu le da si iesi mai catigat...