| Steregoi a întrebat:

Nu s-au găsit schelete de dragon si de inorog. Deci inexistenta unor animale istorice este verificabila in conditiile in care s-au facut multe sapaturi arheologice pe tot cuprinsul Pamantului. Ce puteți spune?

11 răspunsuri:
| Rd79 a răspuns:

Cum dracului sa fie verificabila? Absenta evidentei nu e evidenta a absentei.

| Steregoi explică (pentru Rd79):

Cum dracului sa fie verificabila? - asa bine. Absenta unui lucru e verificabila prin cunoasterea a tot ce exista intr-un spatiu. Absenta sau inexistenta unui peste dintr-un acvariu este verificabila.

| Rd79 a răspuns (pentru Steregoi):

1. Nu ai sapat pe toata suprafata pamantului.
2. Doar pentru ca nu s-au gasit schelete de ceva nu inseamna ca acel lucru nu a existat. De exemplu, multi dintre cei care au murit in explozii nucleare nu au mai lasat nimic in urma (decat uneori o umbra). Asta inseamna ca nu au existat?

1. Nu e necesar sa sapi pe toata suprafata pamantului deoarece animalele au fost raspandite suficient de mult incat sa fie gasite scheletele lor raportat la numarul sapaturilor deja efectuate.
2. Inainte de 1944 nu au explodat bombe atomice.

1. Cati KM patrati are pamantul? Nu am chef sa caut, dar numai Romania are cateva sute de mii. presupunand ca existau 10 dragoni si 10 inorogi, si cheletul fiecaruia ocupa 10 metri patrati, cam cat ar trebui sa sapi ca sa gasesti unul, presupunand ca s-ar fi pastrat?

2. Da, si? Nu mai sunt si alte metode similare de a oblitera un animal? Gen, hmm, un meteorit?

Asa cum s-au gasit schelete de dinozauri se putea gasi schelete de inorogi si de dragoni dar pentru ca nu au existat nu s-au gasit schelete de dragoni si inorogi.

Pentru ca dinozaurii erau multi. Dragonii si inorogii erau doar 10 pe tot pamantul.

Dinozaurii nu fugeau.

Pai si ce daca?

| Adonni a răspuns:

Cine a spus că nu s-au găsit? Tot cei care au afirmat cu tărie că uriașii sunt un mit. Manipulatorii adevăratei istorii a Terrei.

| Steregoi explică (pentru Adonni):

Eu nu am gasit schelete de inorogi si de dragon cand am sapat adanc in pamant.