| Hăgiul a întrebat:

Nu se poate asa ceva! Asta este maturitate? Oamenilor, veniti-va in minti, nici dracii nu cred ca-s asa de "intelepti" ca si creatia lui Dumnezeu.
Pur si simplu o bucata din a mea inima a fost retezata vazand aceasta scena parca desprinsa din iad. Astia-s oameni? SUNT OAMENI ASTIA?! NU! NU AU CE CAUTA PRINTRE OAMENI!

http://www.weirdexistence.com/......onial-act/

Răspuns Câştigător
| harciog a răspuns:

A ucide avem in instinct pentru ca facem parte din regnul animal si asta face parte din supravietuire, dar a ucide fara nici un rost, doar pentru a-ti demonstra maturitatea chiar ca nu-mi pot explica.

8 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Eww...de ce sa omori creaturile alea nevinovate nu pot sa inteleg? Astia au intrecut masura.Ce placere gasesc in a hacui balenele acelea nu pot sa-mi dau seama.Ar trebui hacuiti si ei, presupun. straight face

NOname
| NOname a răspuns:

Groaznice imagini! Şocante, de neconceput!
Nu, unii chiar nu se pot numi "oameni"!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Hmm... actul în sine este, poate, reprobabil. Însă, nu văd de ce am da mai multă importanţă atâta vreme cât noi înşine n-o ducem prea grozav.
Dacă ai 5000 de ron leafă, o casă a ta, câteva zeci de mii de euro în contul de economii şi un viitor sigur, atunci îţi înţeleg reacţia.
Dacă nu, te întreb: Tu o duci atât de bine încât să-ţi faci griji de ce fac unii în alt colţ al planetei? Vezi că la maxim un kilometru de tine locuieşte cel puţin un OM care moare de foame. Ai grijă de ăla mai întâi şi p'ormă preocupă-te de alte regnuri.

Numai bine.

NOname
| NOname a răspuns:

Apropo de asta: http://www.tpu.ro/......vinovate/.
Unii oameni uită să mai fie oameni...

| Hăgiul explică:

@kongeriket
Iti spun sigur ca daca as avea caruta cu bani in pod nu m-ar mai interesa asa ceva. De omul sarac, ce moare de foame si e la un kilometru de mine, nu-i problema. Pe ala am cum sa-l ajut.
Dar ma razvratesc atunci cand observ ca nu am posibilitatea de a indrepta ceva, mai ales ca n-am nici macar atat salariu cat zici tu. Si chiar daca l-as avea, ce conteaza? Oare banii mai importanti ca actul de ajuta, in sine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de acord cu voi. cum poti sa faci asa ceva?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm, e drept ca ti se rupe inima cind vezi asta.
Dar... ai fost vreodata intr-un abataor?
Porcii, vacile, oile, puii, curcanii si toate celelalte animale pe care le sacrificam sa le mincam, toate ne plac. Le mingiiem, le stringem in brate cind le vedem, le-am lua acasa ca animalute de companie, asa-s de dragalase. Dar toate ajung la abator si apoi in farfuriile noastre. Ti-e mila de porcul ala in care-ti infigi cutitul si furculita cind tai o bucatica de carne si-o duci la gura?
Mie chiar imi pare rau ca se intimpla asta, dar imi place si friptura de porc, cirnatii, chiftelele, frigaruiul si asa mai departe. In realitate, toate vietuitoarele traiesc pe seama celorlalte vietuitoare. Gazela paste iarba, leul maninca gazela, coiotii maninca leii care mor si asa mai departe. Asa supravietuim, pe seama celorlate vietuitoare.