| Allin_Zallin_1992 a întrebat:

Nu știu dacă e categoria care trebuie dar nici nu am știut unde altundeva sa o pun. M-am pus pur și simplu să dorm ca de fapt să mă trezesc in alta parte. Nu știu exact sa spun unde dar știu că eram treaz cum sunt și acum, singura diferență fiind o stare de împlinire și ușurare, nici o problema, nu mai avea greutate acolo. Știu că era foarte multa lume acolo inclusiv cunoscuți numai că eu nu voiam sa vorbesc cu nimeni, eram doar fericit că eram acolo și încercăm să profit de fiecare secundă. Mă repet eram conștient că nu mai sunt acasă și că sunt acolo, deși nu știu unde era acel acolo dar cumva știam că nu era lumea asta. Era străin și totuși se simțea bine. Nu e prima data când pățesc chestia asta și sincer nu știu exact ce este. Daca cineva are habar ce s-a întâmplat, va rog detalii. Dau funda.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sunt vise... in vis!
Ni se intampla tuturo sa visam ca ne-am trezit din vis si facem anumite lucuri si sa nu constientizam ca totul se intampla in vis, si ca suntem inca adormiti.
Atata vreme cat nu esti somnambul si nu iesi din casa, nu este cazul sa te stresezi, fiindca este normal sa ai asemenea vise, care ni se intampla si noua.
Nu te speria ca nu ti s-a intamplat nimic, sunt doar VISE de noapte!

| Violleta2022 a răspuns:

Am uitat sa-ti spun:
Cand nu esti sigur la ce categorie sa-ti incadrezi intrebarea, selecteaza intotdeauna "conversatii" si va fi bine pentru toti happy

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Se numește viziune. Nu e nici vis, nici halucinație. Este totuși un produs al minții tale.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da. Videoclip creat de mintea ta.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ai visat.
Probabil ești dornic de liniște, de aia visezi că nu vorbești cu nimeni și e bine.
Încearcă să te scalzi în astfel de vise fără a cauta semnificații, ca să dormi bine.
Ești doar tu și subconștientul, nu ai ajuns în rai, stai liniștit laughing
Și nu, nu erai treaz, nici conștient.
Învață să dormi.

| Hammurabi a răspuns:

Și în locul ăla erai îmbrăcat tot în pijamale sau cum te-ai pus la somn?
Să ne dăm seama dacă ai visat sau ai fost teleportat în altă parte. laughing

| Vântulalb a răspuns:

Ai visat frumos. Bucura-te.

| 44mon a răspuns:

Un posibil fenomen de dedublare astrală, găsești numeroase articole și mărturii pe Google despre experiența asta.