Buna crede-ma ca nu esti singura care a observat asta!
Intr-adevar, generatiile mai "noi" se axeaza mai mult pe discutile astea privind viata sexuala decat cultura, cauze nobile (24 intrebari...). Poate ai dreptate, insa sunt sigura ca nu numai pe TPU se vede lucrul asta ci si in multe alte locuri daca privesti mai atent. Si chiar si numarul de intrebari; sa zic ca nu ar fi nu stiu ce, daca ar fi intrebari cat de cat educative, pentru ca si in domeniul respectiv ai nevoie de sfaturi, da sunt si niste intrebari care lasa mult de dorit. Asta este, in astfel de domenii evolueaza si se maturizeaza UNII!
Oricum, mi se pare interesanta si plina de adevar discutia ta
Ai dreptate, sunt foarte multi copii care au net si vin cu intrebari prostesti, dar sunt si foarte multi oameni inteligenti de la care am ceva de invatat de la ei
Dragă, de făcut sex şi de avut întrebări legate de acest domeniu, TOATĂ lumea are.
În vreme ce întrebări despre originea lumii nu toată lumea-şi pune.
Numai bune.
Tu nu observi ca indivizi de pe forum habar nu au sa scrie corect in limba romana? In plus, te astepti de la poporul "crestin-roman" sa aiba vreun interes in stiinta, cand singura lor problema ramana inca daca omul si maimutele moderne au un stramos comun. Daca romanul de rand inca isi pune intrebarea asta, la ce te mai miri?
Ce va mai place unora, dintre cei ce postati la "Stiinta si Filosofie", sa va dati inteligentii lu' peste. Postarea asta, s-a vrut a fi o mostra de inteligenta, asa-i? Sa vina vreo treizeci de ciumpalaci, care sa-ti dea dreptate, sa te consoleze, sa se alature tie si normalitatii.
Daca nu-ti plac intrebarile despre sex, nu le citesti! Daca ai tendinte masochiste si le citesti, nu-ti muti lamentarile la alta categorie, ca nu rezolvi nimic. Cat despre capacitatea de a lega doua propozitii, n-are legatura cu asta, cum ii zice... a, inteligenta, asa-i?
Tup e o oglinda, la dimensiuni mai mici, a societatii in care traim. Trebuie sa alegem, atat!
Si la cauze nobile nu e nicio intrebare noua.
De ce nu suna intrebarea invers: suntem din ce in ce mai putin generosi sau din ce in ce mai putin inclinati catre descoperirea sensurilor existentei?
Te-am prins, trebuia sa postezi la Dragoste si sex!
Societate e de vina, societatea care s-a creat, societatea care a reusit sa distruga toate valorile. Ce este trist e ca acesti copii nu mai au copilarie, cu cat gandurile despre sex apar in capul lor mai repede cu atat copilaria lor se termina si incep o viata care, pe langa faptul ca este confuza, devine lipsita de bucurie. Probabil gasesc o satisfactie in asta insa bucuria dispare...
Tu vezi asa multe intrebari acolo deoarece pe TPU predomina copii cu varste intre 11-14 ani.Acestia mereu pun intrebari stupide sau...nefolositoare.
Sa citesti si raspunsurile mele, dar sa nu stai prea multe ore .
Nu stiu, eu raspund in ultima vreme doar in categoria asta Stiinta si Filosofie, in rest nu ma uit... Sunt prea multi copii pe aici care abia reusesc sa scrie corect 2 vorbe.