| Tirri28 a întrebat:

Nu stiu daca v-ati gandit / auzit sau vazut o asa inventie dar ceea ce am vazut m-a impresionat foarte mult tocmai pentru simplitatea sa. Un om a cumparat un balon l-a umflat cu heliu, a legat de acel balon o camera video si a folosit doar un sistem Gps. Acel balon s-a ridicat foarte mult camera filmand imagini incredibil de frumoase din spatiu. Sunt curios, cum as putea realiza si eu asa ceva? Chiar si voi ati putea incerca, suna foarte curios si simplu?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este mai mult o inovatie.Camera cum o recuperezi? Tragi cu prastia in balon, banuiesc.

| ellutza a răspuns:

Probabil nu era un balon oarecare. Se poate asa filma asa ceva folosind drona, costa in jur de 1300 lei si nu zboara pana in spatiu

| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Mda, mi s-a parut realizabila ideea pana ai ajuns la partea cu balonu in spatiu laughing)
Mi se pare cam tras de par ca un balon cu heliu sa ajunga in spatiu...

| Wøodenpints a răspuns:

Ai grijă să nu-ţi fure ţiganii spaţiali camera.

| JASMYNA88 a răspuns:

Dalaughing ai putea realiza, dar sa cauti cutia aia si sa te gandesti cum recuperezi camera. acum ma uit la inventia in sine. foarte tarehappy si tentant

| HouseHouse a răspuns:

Am vazut si eu.big grin

| Acidacetilsalicilic a răspuns:

Și eu am încercat asta cu camera unui prieten și i-am promis că ies niște cadre unice și superbe dar când aproape că nu-l mai vedeam s-a spart balonul. Cât despre cadrele care au ieșit, îţi închipui!

| Tirri28 explică:

Nu ma refer in spatiu, macar la o altitudine aproape de stratosfera de unde poate surprinde ceva imagini spectaculoase. Am vazut ca un american a putut realiza asta.

| tutorial943 a răspuns:

laughing

| xLollo a răspuns:

Pai poti cumpara un balon cu heliu,legi o camera de fimat de ea(in locul tau nu as incerca,balonu se poate sparge si atunci si camera ta va face poc de pamant), si sa filmezi putin, dar nu prea cred ca un balon poate ajunge atat de sus, nu uita sa mai legi cu ceva pe care il ti tu in mana, sa poti recupera camera(Ceea ce e cam greu). Oricum nu prea cred ca vei putea filma ceva foarte inpresionant.

| SkaT3 a răspuns:

Da ar fi frumos, dar camera cine ti-o mai da inapoi laughing