| HippieWorld a întrebat:

Nu știu dacã e categoria potrivitã, dar ce pãrere aveți despre premoniții.Cum le puteți alunga? Am aceastã problemã,îmi apar în mod inconștient cu palpitații, stãri de neliniște și senzația cã ceva se va întâmpla.Am încercat sã le stãpânesc,dar nu reușesc mai ales când întâmplãrile ce vor avea loc sunt rele, simptomele sunt și mai groaznice.Se pot trata la psiholog? E obositor de fiecare datã când apar.

8 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Se numesc atacuri de panica.

| Kaℓi a răspuns:

Ce parere am despre premonitii.
Sunt coincidente, mai mult. Poate senzatii de deja-vu, poate te concentrezi prea tare pe ceea ce simti si cauti obstinant o legatura intre lucruri. Nu le mai da importanta.

| RAY a răspuns:

Dar sau adeverit acele premoniti?

| TrăieşteClipa a răspuns:

Ce trebuie sa se intample se va intampla oricum.
Trebuie sa acceptam cu aceeasi stare de spirit atat asa-zisul bine cat si asa-zisul rau.

| drutzix a răspuns:

Da. Ce spui tu suna ca un caz simplu de anxietate. Mergi la un psiholog reputabil si te rezolva el.

| Andreea_Grigore_1988_5D6e a răspuns:

Te inteleg perfect! Patesc la fel si tin sa cred ca o patesc doar persoanele care sunt mai sensibile d.p.d.v. energetic, senzorial sau cum vrei tu sa-i spui.Cu siguranta pe langa asta trebuie sa mai ai o "calitate" pe care putini o au de aceea se explica si premonitiile tale.Nu ai cum sa le ignori, ci doar sa inveti sa traiesti cu ele! Numai bine!

| HippieWorld explică:

De fiecare datã s-au adeverit.

| RAY a răspuns (pentru HippieWorld):

Atunci nu renunta la ele