Nu înseamnă absolut nimic cu excepția faptului că încă nu ai trecut peste și încă nu conștientizezi cum trebuie faptul că sora ta s-a dus și dusă rămâne.
In primul rand iti ofer condoleantele mele.
Singura explicație care există nu poate fi decât aceea că tu încă nu te-ai obisnuit/acceptat moartea surorii tale.
Asadar nu trebuie ca visul sa aibă vreo semnificatie anume.
Nu ma dau expert in vise, dar observ ca exista doua tabere: una care se pretinde rationala si incearca sa te convinga de faptul lucrurile nu au nicio semnificatie in aceasta viata, ca trebuie sa uiti momentele dificile, ``sa inchizi capacul sicriului`` cum s-ar spune, iar alta ti-ar sugera ca poate viata mai are si o alta dimensiune.
Visul tau descrie foarte sugestiv aceasta batalie care se poarta in sufletul tau. Intr-adevar, pierderea unui membru al familiei e o tragedie, dar eu cred ca intr-o zi iti vei revedea sora fara nicio urma a suferintei de pe acest pamant.
După acel accident îngrozitor ai rămas cu o rană sufletească, care s-a transmis în subconştient.
Visele sunt doar vise, ce s-ar întâmpla dacă ne-am ghida viaţa după ele...sunt doar nişte proiecţii ale amintirilor.