| Alexandra_Ioana_1999_GtuV a întrebat:

Nu știu dacă am ales bine domeniul, insa vreau sa spun ca tocmai am visat ceva care m-a cam neliniștit și nu găsesc pe internet absolut nicio explicație a acestui vis.În urma cu 5 luni, sora mea în vârstă de 10 ani a murit pe loc intr-un accident de mașină. Eu am visat ca eram cu părinții mei la cimitir,era o zi de vara(ea a murit în iulie) și cavoul nu era pe locul unde era ea înmormântată (actual cavoul fiind gata) și era doar sicriul acoperit cu ceva. Ei bine, eu am dat acel ceva la o parte și am deschis capacul sicriului. Când l-am deschis,sora mea nu mai avea atâtea răni cate avea după accident și după a deschis ochii. Eu am chemat-o pe mama și după o discuție cu tata ei au închis la loc capacul și cu toții am plecat acasă, dar când am plecat de lângă ea, simțeam cum respira, ca atunci când dormea și era tot intr-o pozitie pe care obișnuia sa o aibă când dormea. Ei bine,daca cineva poate sa îmi explice acest vis, chiar sunt foarte curioasa.Multumesc.

7 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Nu înseamnă absolut nimic cu excepția faptului că încă nu ai trecut peste și încă nu conștientizezi cum trebuie faptul că sora ta s-a dus și dusă rămâne.

| anonimg a răspuns:

In primul rand iti ofer condoleantele mele.
Singura explicație care există nu poate fi decât aceea că tu încă nu te-ai obisnuit/acceptat moartea surorii tale.
Asadar nu trebuie ca visul sa aibă vreo semnificatie anume.

| sabin89 a răspuns (pentru anonimg):

Visul nu are semnificatie? Pai visul lui Nabucodonosor... happy

| anonimg a răspuns (pentru sabin89):

Acela este altceva.

| Sn4k3 a răspuns:

E un simplu vis, nu semnifica nimic.

| Nilsson a răspuns:

Nu ma dau expert in vise, dar observ ca exista doua tabere: una care se pretinde rationala si incearca sa te convinga de faptul lucrurile nu au nicio semnificatie in aceasta viata, ca trebuie sa uiti momentele dificile, ``sa inchizi capacul sicriului`` cum s-ar spune, iar alta ti-ar sugera ca poate viata mai are si o alta dimensiune.

Visul tau descrie foarte sugestiv aceasta batalie care se poarta in sufletul tau. Intr-adevar, pierderea unui membru al familiei e o tragedie, dar eu cred ca intr-o zi iti vei revedea sora fara nicio urma a suferintei de pe acest pamant.

| nirocino a răspuns:

După acel accident îngrozitor ai rămas cu o rană sufletească, care s-a transmis în subconştient.
Visele sunt doar vise, ce s-ar întâmpla dacă ne-am ghida viaţa după ele...sunt doar nişte proiecţii ale amintirilor.